Ügyvédek kötelező kreditpontos online továbbképzése (e-learning)


Kategóriák


Ügyvéd továbbképzés

KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT OTTHONÁBÓL VAGY IRODÁJÁBÓL MEGSZEREZHETI!

KÖTELEZŐ KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉSÉT SAJÁT IDŐBEOSZTÁSBAN VÉGZI EL!

“Nagyon jó előadók vannak, a videók megtekintésének rendszere egyszerű, kényelmes, akkor nézem meg, amikor szabadidőm van rá. Az igazolást megkaptam, a lejelentés megtörtént.”
H. Endréné (Békéscsaba)

“Nagyon jó dolog, hogy nem kell végig ülni 4 órát, bármikor végig lehet hallgatni – részleteiben is – a tananyagot akár többször is. Ugyanazt az ismeretet adja, mintha egy előadásra ülne be az ember.”
Dr. Sz. Aida, ügyvéd (Pécs)

“Praktikus, mert szabad 1 órát azért össze lehet hozni, nincs konkrét képzési időponthoz kötve az ember, ezért ha valami közbe jön, akkor nem kell keresnie egy másik időpontot, hogy a szükséges krediteket megszerezze.”
Dr. P. Balázs ügyvéd (Budapest)

A KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉS MENETE

 • Online regisztráció után a megkapott felhasználó név és jelszóva belép oktatási portálunkra: https://e-systemmedi.hu/moodle – ahol a képzéseket megkezdheti.
 • Online képzéseink (kurzusok) 4 db modulból állnak, minden modulban egy db 1 órás filmet kell végignézni, majd a film alapján válaszolni 10 kérdésre. Ha 10-ből 6 kérdésre jól válaszol, akkor továbbléphet a következő modul következő filmjéhez és tesztjéhez.
 • Az utolsó modul elvégzése után aktiválnia kell az un. Bizonyítvány modult, ennek alapján elkészül a hivatalos igazolása.
 • Igazolásait online megőrizzük személyes fiókjában, belépve tudja letölteni és kinyomtatni!
 • A modulokat SAJÁT IDŐBEOSZTÁSBAN, 2020. december 27. 23:59 percig kell elvégezni
 • A lejelentésekről Mi gondoskodunk!
 • A képzések elvégzéséhez telefonos technikai ügyfélszolgálatot biztosítunk!

A System Media Kft. a Magyar Ügyvédi Kamara Oktatási Bizottságánál akkreditált képzési hely.
Akkreditációs száma: AK001001/2020
Akkreditációs határozat >>

    

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete
és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!

KREDITPONTOS KÉPZÉSI DÍJAK

21 900 Ft + Áfa / fő / 1 db képzés.
(8 kredit)

KÉPZÉSEK ELÉRHETŐSÉGE

2020. december 27.
23:59 percig
korlátlanul elérhető!

AKKREDITÁLT KÉPZÉS CÍME

A fizetési meghagyás elmélete és gyakorlata
Online Jogi Képzés

Határozatszám: NY001063/2020 >>

A közigazgatási eljárás gyakorlata
Ákr. – Kp.
Online jogi továbbképzés
(HAMAROSAN MEGJELENIK!)

KREDITPONTOK SZÁMA

8 kreditpont
(A képzés vizsgaköteles! A kreditpontok megszervezésének feltétele: a képzés videóanygainak maradéktalan megtekintése, a tesztek elvégzése.)

8 kreditpont
(AKKREDITÁCIÓ ALATT!)

ELŐADÓK

 • Dr. Kerepesy Krisztián, bíró Pesti Központi Kerületi Bíróság
 • Dr. Pulinka Mihály, irodavezető-helyettes, MOKK Jogi Iroda

Tematika >>

 • Dr. Vitál-Eigner Beáta bíró, Kúria
  (a kodifikációs bizottság volt tagja)

Tematika >>

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI

 • A kötelező kreditpontokat otthonából vagy irodájából tudja megszerezni.
 • A modulokat saját időbeosztásban tudja elvégezni!
 • A képzések oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.
 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.

NÉZZEN BELE A KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉSBE!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát. A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Az ügyvédi tevékenységről szóló 2017. évi LXXVIII. törvény értelmében az ügyvédi tevékenység gyakorlója szakmai tudását önképzés és kötelező továbbképzés útján kötelessége fejleszteni.
A továbbképzésre kötelezettek köre: Az ügyvédi törvény értelmében a továbbképzési kötelezettség az ügyvédeket, alkalmazott ügyvédeket, kamarai jogtanácsosokat, az ügyvédi tevékenységet Magyarországon állandó jelleggel folytató európai közösségi jogászokat és alkalmazott európai közösségi jogászokat terheli.
A továbbképzési időszak: A képzési kötelezettség 5 éves továbbképzési időszakban teljesíthető, az első továbbképzési időszak 2020. január 1-jével indul. Akit ez után vesznek kamarai nyilvántartásba, annak egyénileg, a nyilvántartásba vételtől számítódik az 5 éves időszak.
A továbbképzési kötelezettség teljesítéséhez szükséges kreditpontok: A továbbképzésre kötelezetteknek a továbbképzési kötelezettségét a továbbképzési időszak 5 éve alatt kell teljesíteni, összegyűjteni összesen 80 kreditpontot, évente kötelezően 16 kreditpontot kell szerezni. A továbbképzési időszak utolsó évében legfeljebb 32 kreditpont szerezhető.
A továbbképzési szabályzat kedvezményt biztosít azok számára, akik az adott továbbképzési időszak során betöltik a 75. életévüket. Nekik összesen 40 kreditpontot kell szerezniük a képzési kötelezettség teljesítéséhez.
Képzési események: A továbbképzési kötelezettség képzési események (tanfolyamokat, konferenciákat, tréningeket) útján teljesíthető. A képzési eseményeket a MÜK Oktatási és Akkreditációs Bizottsága (OAB) által akkreditált képzési helyek szervezik. A képzési hely a képzési esemény teljesítéséről kreditpont igazolást állít ki a résztvevők részére.

A System Media Kft. a Magyar Ügyvédi Kamara Oktatási Bizottságánál akkreditált képzési hely.
Akkreditációs száma: AK001001/2020
Akkreditációs határozat >>

KÉPZÉSAJÁNLÓ

KATÁS TUDNIVALÓK A SZÁMLÁZÁSRÓL 2020. JÚLIUS 1-TŐL
AZ INGYENES NAV ONLINE SZÁMLÁZÓRENDSZER HASZNÁLATA A GYAKORLATBAN - ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
IRATKEZELÉS, IRATMEGŐRZÉS, IRATSELEJTEZÉS SZABÁLYOZÁSA A GDPR SZERINT
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>