Ügyvédek kötelező kreditpontos továbbképzése (tantermi + webinárium)


Kategóriák


Ügyvéd továbbképzés

NINCS IDEJE ELJÖNNI A RENDEZVÉNYRE?
NÉZZE MEG A RENDEZVÉNYT SZÁMÍTÓGÉPÉRŐL, SZEREZZE MEG KREDITPONTJAIT IRODÁJÁBÓL!
A konferenciát Microsoft Teams-en keresztül akár otthonról is meg tudja nézni!

Az ügyvédi tevékenységről szóló 2017. évi LXXVIII. törvény értelmében az ügyvédi tevékenység gyakorlója szakmai tudását önképzés és kötelező továbbképzés útján kötelessége fejleszteni.
A továbbképzésre kötelezettek köre: Az ügyvédi törvény értelmében a továbbképzési kötelezettség az ügyvédeket, alkalmazott ügyvédeket, kamarai jogtanácsosokat, az ügyvédi tevékenységet Magyarországon állandó jelleggel folytató európai közösségi jogászokat és alkalmazott európai közösségi jogászokat terheli.
A továbbképzési időszak: A képzési kötelezettség 5 éves továbbképzési időszakban teljesíthető, az első továbbképzési időszak 2020. január 1-jével indul. Akit ez után vesznek kamarai nyilvántartásba, annak egyénileg, a nyilvántartásba vételtől számítódik az 5 éves időszak.
A továbbképzési kötelezettség teljesítéséhez szükséges kreditpontok: A továbbképzésre kötelezetteknek a továbbképzési kötelezettségét a továbbképzési időszak 5 éve alatt kell teljesíteni, összegyűjteni összesen 80 kreditpontot, évente kötelezően 16 kreditpontot kell szerezni. A továbbképzési időszak utolsó évében legfeljebb 32 kreditpont szerezhető.
A továbbképzési szabályzat kedvezményt biztosít azok számára, akik az adott továbbképzési időszak során betöltik a 75. életévüket. Nekik összesen 40 kreditpontot kell szerezniük a képzési kötelezettség teljesítéséhez.
Képzési események: A továbbképzési kötelezettség képzési események (tanfolyamokat, konferenciákat, tréningeket) útján teljesíthető. A képzési eseményeket a MÜK Oktatási és Akkreditációs Bizottsága (OAB) által akkreditált képzési helyek szervezik. A képzési hely a képzési esemény teljesítéséről kreditpont igazolást állít ki a résztvevők részére.

A System Media Kft. a Magyar Ügyvédi Kamara Oktatási Bizottságánál akkreditált képzési hely.
Akkreditációs száma: AK001001/2020
Akkreditációs határozat >>

    

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!

AKKREDITÁLT KÉPZÉS CÍME

 • AZ ÚJ POLGÁRI PERRENDTARTÁS GYAKORLATA – JOGI KONFERENCIA
 • Előadó: Dr. Fónyiné Dr. Kazareczki Andrea, csoportvezető, címzetes törvényszéki bíró Pesti Központi Kerületi Bíróság

  << TÉMAKÖRÖK >>

 • A képzés elvégzéséért 8 kreditpont jár!
 • A képzés vizsgaköteles.

A KÉPZÉS DÍJA

 • KONFERENCIA részvételi díja: 20 930 Ft (ÁFA-mentes) / fő.
  Ellátás (az ár része!): Kávé, tea, reggeli sütemények, büfé.
 • Ebéd igényelhető 3 500 Ft + (ÁFA-mentes) /fő áron.
  ——————-
 • WEBINÁRIUM részvételi díja: 19 430 Ft + ÁFA / fő

A KONFERENCIÁRA OTTHONRÓL VAGY IRODÁJÁBÓL INTERNET KAPCSOLATTAL RENDELKEZŐ SZÁMÍTÓGÉPÉVEL IS BE TUD JELENTKEZNI, KREDITPONTOT SZEREZNI!

VÁLASSZA A WEBINÁRIUM KÉPZÉSI FORMÁT!

VÁLASSZON A KÉPZÉSEK IDŐPONTJAI KÖZÜL!

KÉPZÉS IDŐPONTJA:

2020. szeptember 23.
(szerda) 9-16:30-ig,
Hunguest Hotel Millennium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)
A KÉPZÉS BETELT!

CÍM:

Az új polgári perrendtartás gyakorlata
Jogi Konferencia
(NY001206/2020)

2020. október 13.
(kedd) 9-16:30-ig,
Hunguest Hotel Millennium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

Az új polgári perrendtartás gyakorlata
Jogi Konferencia + WEBINÁRIUM

2020. november 17.
(kedd) 9-16:30-ig,
Hunguest Hotel Millennium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

Az új polgári perrendtartás gyakorlata
Jogi Konferencia + WEBINÁRIUM

2020. december 8.
(kedd) 9-16:30-ig,
Hunguest Hotel Millennium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

Az új polgári perrendtartás gyakorlata
Jogi Konferencia + WEBINÁRIUM

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK WEBINÁRIUMRA

 • A rendezvényközvetítés (webinárium) valósidőben MICROSOFT TEAMS alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes).
 • A rendezvény előtt 1 nappal a hallgatóknak kiküldjük az MS Teams megnyitásához szükséges linket. A webináriumba a rendezvény megkezdése előtt 30 perccel tud csatlakozni.
 • A kreditpontos igazolások kiadásának feltételei:
  • A rendezvény időtartamának minimum 90%-án való igazolt részvétel.
  • A konferencián elhangzottak alapján összeállított 17 kérdéses, feleletválasztós online teszt minimum 60%-os sikerességű kitöltése.
 • Hálózati követelmény: Minimálisan 5 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK KONFERENCIÁRA

A kreditpontos igazolások kiadásának feltétele:

 • A rendezvényen való részvétel, amelyet a hallgató aláírásával 2 alkalommal (a rendezvény elején és végén) aláírási íven igazol.
 • 17 kérdéses, feleletválasztós teszt kitöltése a konferencia anyagából, a nap végén.

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé, ebéd költségeit. Ebéd külön igényelhető!

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A képzésre való jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, a képzés előtt 8 nappal SZÁMLÁT küldünk. Kérjük a számlát a fizetési határidőig, legkésőbb a képzés napjáig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni.
A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra.
Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 9. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk!
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

A System Media Kft. felnőttképzési engedélyszáma: E-001831/2018

KÉPZÉSAJÁNLÓ

CÉGKAPU HASZNÁLATA, BEÁLLÍTÁSAI A GYAKORLATBAN
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
IRATKEZELÉS, IRATMEGŐRZÉS, IRATSELEJTEZÉS SZABÁLYOZÁSA A GDPR SZERINT
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>