Új társadalombiztosítási rendszer 2020. július 1-jétől – Online, élő képzés dr. Bogdán Zsuzsannával


Helyszín
System Media Microsoft Teams webinárium


Kategóriák


A társadalombiztosítás ellátásaira jogosultakról, valamint ezen ellátások fedezetéről szóló 2019. évi CXXII. törvény (új Tbj.) 2020. július 1-én történő hatályba lépésével módosul, teljesen átalakul a tb-rendszer, ami többek közt érinti a munkavállalókat, a társas vállalkozókat és a feladatukat megbízási jogviszony keretében ellátó személyeket is.

 • A változások ismertetése mellett kitérünk arra, hogy ezen módosítások hogyan hatnak a társadalombiztosítási ellátásokra. 2020. január 1-jével sok új ellátás került bevezetésre, mint az örökbefogadói díj, a nevelőszülői gyed, a nagyszülői gyed.
 • Képzésünk célja: ezen ellátások szabályainak átbeszélése, gyakorlati példákon keresztül bemutatva.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

 • Az online élő képzés (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes)
 • A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert a képzés a szoftver online verziójában is követhető, de abban a verzióban egyes funkciók korlátozva vannak.
 • A képzés bármilyen eszközön követhető, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott az asztali számítógépen vagy a laptopon történő csatlakozás. Az élő képzéshez való teljes becsatlakozáshoz mikrofon szükséges, a webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!
System_media_2020

ELŐADÓNK

 • Dr. Bogdán Zsuzsanna főosztályvezető, Pénzbeli Ellátási és Ellenőrzési Főosztály, Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő

TÉMAKÖRÖK

2020. január 1-étől hatályos új ellátások átbeszélése ▪ Örökbefogadói díj ▪ Örökbefogadói gyes ▪ Nevelőszülői gyed ▪ Nagyszülői gyed ▪ A társadalombiztosítás területén megszüntetésre kerültek a járások, a járási hivatalok által ellátott feladatok kormányhivatali szintre kerültek fel ▪ 03.01-jétől megváltozott a jogorvoslati rendszer ▪ Hogyan néz ki a jogorvoslati eljárás? ▪ Mit, hová, és mennyi időn belül kell a tb kifizetőhelynek megküldeni intézkedni ▪ A jogorvoslati eljárás bemutatása ▪ A döntéshozatali eljárás jelentősége a megváltozott jogorvoslati rendszerben ▪ A tb ügyeket a törvényszékek látják el 2020.04.01-jétől ▪ A Biztosítottak köre ▪ Amennyiben még a veszélyhelyzet fennáll a tb-t érintő veszélyhelyzeti intézkedések átbeszélése ▪ Konzultáció

RÉSZVÉTELI DÍJ

 • 16 900 Ft + Áfa / fő

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

 • 2020. július 31. (péntek), 10-12:30 (150 perc + szünetek)

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI, FIZETÉSI, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

 • A regisztráció után a megadott e-mail címére visszaigazolást küldünk. A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után!
 • A képzés előtt 8 nappal SZÁMLÁT küldünk. Kérjük a számlát a fizetési határidőig, legkésőbb a képzés napjáig kiegyenlíteni szíveskedjenek!
 • A befizetett részvételi díj után küldjük ki azokat a meghívó e-maileket, melyek segítségével a webináriumba be tud lépni!

A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Az online élő képzés (webinárium) Microsoft Teams alkalmazáson keresztül fog történni. Az alkalmazás az következő linken tölthető le: Microsoft Teams letöltés (az alkalmazás letöltése és használata ingyenes)
 • A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert a képzés a szoftver online verziójában is követhető, de abban a verzióban egyes funkciók korlátozva vannak.
 • A képzés bármilyen eszközön követhető, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott az asztali számítógépen vagy a laptopon történő csatlakozás. Az élő képzéshez való teljes becsatlakozáshoz mikrofon szükséges, a webkamera nem kötelező, de a kommunikáció során segítséget nyújthat!

Hálózati követelmény: Minimálisan 5 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 5. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk!

ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ
(E-001831/2018/D003)
ÁLLAMILAG ENGEDÉLYEZETT ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ (DPO) KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
CÉGKAPU HASZNÁLATA, E-ÜGYINTÉZÉS 2019.
VÁLTOZÁSOK, AKTUALITÁSOK - ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>