Változások a direkt marketing szabályokban 2015. – Adatvédelmi Szeminárium


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


IDŐPONT:

2015. április 28. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 09:30-tól!

FIGYELEM! HELYSZÍNVÁLTOZÁS!

Új helyszín: Tulip INN Budapest Millennium Hotel***

A KÉPZÉS DÍJA:

Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő
Ebéd külön igényelhető 3000 Ft + Áfa áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2015. március 31-ig regisztrál, 40%
    KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő  áron,
  • amennyiben 2015. április 1. és 2015. április 24. között regisztrál
    30% KEDVEZMÉNNYEL 17 430 Ft + Áfa / fő áron
    jelentkezhet rendezvényünkre!

ELŐADÓK:

  • dr. Kulcsár Zoltán adatvédelmi szakértő PPOS
kulcsar_zoltan

dr. Kulcsár Zoltán

Előadónkról: Dr. Kulcsár Zoltán adatvédelmi szakértő, jogász-informatikus mérnök. Hét éve kizárólag a személyes adatok védelmével és közérdekű adatok nyilvánosságával foglalkozik, olyan vállalatoknál, mint a Díjbeszedő Zrt., a Drogerie Markt, az Ikea, a MÁV-Start, vagy éppen a Neckermann. Rendszeresen tart előadást bankok, biztosítók, direkt marketing cégek illetve egészségügyi, hírközlési szervezetek részére.

AJÁNLÓ:

Direkt marketing szabályok bemutatása általánosságban.A résztvevők megtudhatják, miként lehet jogszerűen e-mail vagy postai hírlevelet küldeni, telemarketinges tevékenységet végezni. Honnan lehet és honnan nem lehet adatbázisokat gyűjteni, mit lehet kezdeni az info@cégnév.hu e-mail címmel, milyennek kell lennie egy e-mail hírlevél felépítésének. A hatóság direkt marketing határozatának fontosabb rendelkezéseit bemutatja szakértőnk, és gyakorlatias tanácsokat ad a bírság elkerülése érdekében.
A jogellenes adatkezelés következményei; Adatvédelmi Hatóság, bíróság, Fogyasztóvédelmi Hatóság, Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, Gazdasági Versenyhivatal, MNB, jegyző, rendőrség, ügyészség. Ők mind eljárhatnak az adatvédelmi ill. reklámtörvényi kötelezettség megszegésekor. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 10 millió forint bírságot szabhat ki. A Büntető Törvénykönyv akár három év börtönnel fenyegeti a személyes adattal visszaélést.

KÉPZÉSI TEMATIKA:

Direkt  marketing  szabályok  bemutatása  általánosságban,  és  a  10 millió forintos bírságot  kiszabó határozat fényében ▪ A jogellenes adatkezelés  következményei ▪  Adatvédelmi  Hatóság,  bíróság, Fogyasztóvédelmi Hatóság, Nemzeti Média- és  Hírközlési Hatóság, Gazdasági  Versenyhivatal,  MNB,  jegyző,  rendőrség,  ügyészség  ▪ Speciális  online  marketing  eszközökre  vonatkozó  adatvédelmi gyakorlat ▪  Viselkedésalapú  reklámok  ▪  Webanalitikai  eszközök (mint pl. Google Analytics, Medián Webaudit) ▪ Hirdetést kiszolgáló kódok (pl. Adverticum, AdSense) ▪ Különféle cookie-kra vonatkozó szabályok ▪ Közösségi portálokkal kapcsolatos adatkezelések (főként a Facebook social pluginek) ▪ Ajánló rendszerek (Gravity) ▪ A „küldd tovább” típusú eszközök ▪ Külső hírlevél modulok ▪ Konzultáció

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Ebéd igényelhető: 3000 Ft + Áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.