Változások a direkt marketing szabályokban 2015. – Adatvédelmi Szeminárium


Helyszín
Hotel Mercure Budapest Metropol **** (1074 Budapest, Rákóczi út 58.)


Kategóriák


IDŐPONT:

2015. február 24. (kedd), 10:00-15:00-ig, regisztráció 09:30-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:

Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő
Ebéd külön igényelhető 3000 Ft + Áfa áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2015. február 5-ig regisztrál, 40% KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő  áron,
  • amennyiben 2015. február 6. és 2015. február 17. között regisztrál, 25% KEDVEZMÉNNYEL 18 675 Ft + Áfa / fő  áron jelentkezhet rendezvényünkre!

ELŐADÓK:

  • dr. Kulcsár Zoltán adatvédelmi szakértő PPOS
kulcsar_zoltan

dr. Kulcsár Zoltán

Előadónkról: Dr. Kulcsár Zoltán adatvédelmi szakértő, jogász-informatikus mérnök. Hét éve kizárólag a személyes adatok védelmével és közérdekű adatok nyilvánosságával foglalkozik, olyan vállalatoknál, mint a Díjbeszedő Zrt., a Drogerie Markt, az Ikea, a MÁV-Start, vagy éppen a Neckermann. Rendszeresen tart előadást bankok, biztosítók, direkt marketing cégek illetve egészségügyi, hírközlési szervezetek részére.

AJÁNLÓ:

Direkt marketing szabályok bemutatása általánosságban.A résztvevők megtudhatják, miként lehet jogszerűen e-mail vagy postai hírlevelet küldeni, telemarketinges tevékenységet végezni. Honnan lehet és honnan nem lehet adatbázisokat gyűjteni, mit lehet kezdeni az info@cégnév.hu e-mail címmel, milyennek kell lennie egy e-mail hírlevél felépítésének. A hatóság direkt marketing határozatának fontosabb rendelkezéseit bemutatja szakértőnk, és gyakorlatias tanácsokat ad a bírság elkerülése érdekében.
A jogellenes adatkezelés következményei; Adatvédelmi Hatóság, bíróság, Fogyasztóvédelmi Hatóság, Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, Gazdasági Versenyhivatal, MNB, jegyző, rendőrség, ügyészség. Ők mind eljárhatnak az adatvédelmi ill. reklámtörvényi kötelezettség megszegésekor. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 10 millió forint bírságot szabhat ki. A Büntető Törvénykönyv akár három év börtönnel fenyegeti a személyes adattal visszaélést.

KÉPZÉSI TEMATIKA:

Speciális online marketing eszközökre vonatkozó adatvédelmi gyakorlat: viselkedésalapú reklámok – webanalitikai eszközök (mint pl. Google Analytics, Medián Webaudit) – hirdetést kiszolgáló kódok (pl. Adverticum, AdSense) – különféle cookie-kra vonatkozó szabályok – közösségi portálokkal kapcsolatos adatkezelések (főként a Facebook social pluginek) – ajánló rendszerek (Gravity) -„küldd tovább” típusú eszközök – külső hírlevél modulok

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Ebéd igényelhető: 3000 Ft + Áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.