Változások a felnőttképzés szabályozásában – Szakmai Reggeli


Helyszín
OKISZ Irodaház (1146 Budapest, Thököly út 58-60.)


Kategóriák


A rendezvény keretében sor kerül a változások rendszerszemléletű bemutatására és elemzésére, elsősorban a felnőttképzési tevékenységet folytatók intézményi működésének szemszögéből, a nyelvi képzésekre vonatkozó szabályok kivételével. A jogszabályi változások ismertetését szakmai párbeszéd követi a résztvevők kérdései alapján.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2015. december 16. (szerda), 9-13-ig, regisztráció 8:30-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + áfa / fő


IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2015. december 14-ig regisztrál,
    20% KEDVEZMÉNNYEL  13 520 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!
  • Amennyiben  2015. december  14-ig egy cégtől kettő vagy kettőnél többen regisztrálnak,
    30% KEDVEZMÉNNYEL 11 830 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A SZAKMAI REGGELIBŐL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉS:

Ha nincs ideje elmenni a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

Az szakmai reggeli kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

  • Részvételi díj: 14 900 Ft + Áfa / fő.  (Az online képzésre árkedvezmény NEM vonatkozik!)
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

Nézzen bele Rettegi Zsolt előadásába!

rettegi-zsoltRettegi Zsolt felnőttképzési szakértő, ügyvezető Rettegi Consulting Kft.

 

Nézzen bele Rettegi Zsolt előadásába

AJÁNLÓ: A 2015 nyarán elfogadott módosítások alapján három lépcsőben módosul a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény. A szabályozás változása pontosításokat és új előírásokat egyaránt tartalmaz, amelyek a 393/2013 (XI.12.) Korm. rendelet változásaival egészülnek ki. A rendezvény keretében sor kerül a változások rendszerszemléletű bemutatására és elemzésére, elsősorban a felnőttképzési tevékenységet folytatók intézményi működésének szemszögéből, a nyelvi képzésekre vonatkozó szabályok kivételével. A jogszabályi változások ismertetését szakmai párbeszéd követi a résztvevők kérdései alapján.

A felnőttképzési törvény és a végrehajtására vonatkozó kormányrendelet változásai témakörönként és időrendben – (2015.06.02.-án, 2015.09.01.-én és 2016.01.01.-én hatályba lépő rendelkezések): A törvény személyi és tárgyi hatálya ▪ A felnőttképzési tevékenység meghatározása ▪ Értelmező rendelkezések változásai ▪ Az engedély feltételei ▪ Alvállalkozó bevonásának lehetősége a felnőttképzési tevékenységbe ▪ Az engedéllyel rendelkező felnőttképzési intézmények nyilvántartása ▪ A képzési program és a felnőttképzési szerződés tartalmi változása ▪ OKJ-s képzésekkel kapcsolatos tájékoztatási kötelezettség ▪ Modulzáró vizsga szabályozása ▪ FIR, bejelentési kötelezettség ▪ Szakmai programkövetelmény eljárása ▪ Ellenőrzés és jogkövetkezmények ▪ OSAP kiterjesztése ▪ A felnőttképzés támogatásának forrásai ▪ Képzési programvariánsok kezelése ▪ A szakmai vezető foglalkoztatása ▪ Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.