Változások a társadalombiztosítás pénzbeli ellátásában 2016. – Szakmai Reggeli az OEP szakértőjével


Helyszín
OKISZ Irodaház (1146 Budapest, Thököly út 58-60.)


Kategóriák


A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. január 25. (hétfő), 9-12-ig, regisztráció 8:30-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + áfa / fő


IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

  • Amennyiben 2016. január 20-ig regisztrál,
    20% KEDVEZMÉNNYEL 13 520 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!
  • Amennyiben  2016. január  21-ig egy cégtől kettő vagy kettőnél többen regisztrálnak,
    30% KEDVEZMÉNNYEL 11 830 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek rendezvényünkre!

ONLINE KÉPZÉS:

Ha nincs ideje elmenni a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

Részvételi díj: 14 900 Ft + Áfa / fő.  (Az online képzésre kedvezmény NEM vonatkozik!)

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

Lapozzon bele a nyári szakmai képzés anyagaiba!

dr_bogdan_zsuzsannaDr. Bogdán Zsuzsanna főosztályvezető, Országos Egészségbiztosítási Pénztár

 

Képzésünket ajánljuk:

  • Gazdasági- , munkaügyi vezetőknek,
  • Tb. ügyintézőknek, bérszámfejtőknek,

2016-ra is tartogat változásokat a pénzbeli ellátási terület. Pontosítások, módosítások a csecsemőgondozási díjban és a gyermekgondozási díjban. Információt kapnak a gyed melletti munkavégzés új szabályairól és gyakorlati kérdésekről, hogy a mindennapi munkavégzés gördülékenyen menjen Önöknél is.

Változások a csecsemőgondozási díj kedvezményszabályának számításánál ▪ A gyed-re jogosultság időtartamának változása ▪ A “60 napos” szabály eltörlésével a kérelmek gyakorlatban történő elbírálása ▪ A gyermek után járó csed és gyed iránti kérelem egyidejű bejelentési lehetősége ▪ A betudás szabályai az ellátások szülők közötti váltásakor, A gyermekápolási táppénz előzményre vonatkozó szabályai egyidejűleg fennálló jogviszonyok esetén ▪ Folyósítási korlát az egyes ellátások esetében ▪ Megszűnt biztosítási jogviszonyok beszámítása egyidejűleg fennálló többes jogviszonyoknál ▪ Az ügyintézési határidő a kifizetőhelyi ügyintézésben a KET szabályainak megfelelően ▪ Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.

AJÁNDÉK
2016-os kreditpontokkal!
ADÓVÁLTOZÁSOK 2016.
ART – SZJA – ÁFA – TAO – EKÁER – IPA
REKLÁMADÓ – TERMÉKDÍJ
NEMZETKÖZI ADÓZÁS
Országos Adókonferencia a
a Leitner&Leitner szakértőivel
2016 / január / 26 / kedd
Best Western Hotel Hungaria****
JELENTKEZZEN 50% KEDVEZMÉNNYEL ITT >>