Változik az adatvédelmi törvény (Infotv.) – Adatvédelmi Konferencia


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


FIGYELEM! HELYSZÍNVÁLTOZÁS!
ÚJ HELYSZÍN: Best Western Hotel Hungaria****

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2015. augusztus 27. (csütörtök), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő – Ebéd külön igényelhető 3000 Ft + Áfa áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

 • Amennyiben 2015. augusztus 20-ig regisztrál,
  40% KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.
 • dr. Kulcsár Zoltán adatvédelmi szakértő PPOS
kulcsar_zoltan

dr. Kulcsár Zoltán

Előadónkról: Dr. Kulcsár Zoltán adatvédelmi szakértő, jogász-informatikus mérnök. Hét éve kizárólag a személyes adatok védelmével és közérdekű adatok nyilvánosságával foglalkozik, olyan vállalatoknál, mint a Díjbeszedő Zrt., a Drogerie Markt, az Ikea, a MÁV-Start, vagy éppen a Neckermann. Rendszeresen tart előadást bankok, biztosítók, direkt marketing cégek illetve egészségügyi, hírközlési szervezetek részére.

A Parlament elfogadta az Infotv. módosítását, jelentős változások lépnek életbe 2015. október 1-től és 2016. január 1-től.

Figyelem! Kétszer annyi bírságot szabhat majd ki a NAIH!

Az Országgyűlés elfogadta a Kormány előterjesztését, így 2015. október 1-jén módosulnak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény egyes rendelkezései. Valamint 2016. január 1. hatállyal jelentősen módosul a közadatok újrahasznosításáról szóló 2012. évi LXIII. törvény.

A konferencia Önnek szól, ha

 • Ön és cége elkötelezett ügyfelei és munkavállalói személyes adatai védelme iránt,
 • multinacionális cégnél dolgozik, és a kötelező szervezeti szabályozásra (BCR) vonatkozó előírásokat szeretné megismerni,
 • önkormányzatnál, állami szervnél dolgozik, és a megváltozott közérdekű adatkezelésre, titokvédelemre vonatkozó szabályokat alkalmazná,
 • szeretne naprakész lenni, a jogszabályi változásokat követni,
 • szeretné elkerülni a bírságokat.
 • kötelező szervezeti szabályozás (BCR) az Infotv.-ben,
 • adatvédelmi incidensekkel kapcsolatos teendők,
 • a közérdekű adatigénylés jelentősen megváltozott szabályai,
 • szerzői jog által védett közérdekű adatok megismerése,
 • titokfelügyeleti hatósági eljárás módosítása,
 • a NAIH eljárásának megváltozott szabályai (és megduplázott bírsághatár),
 • az adatvédelmi hatóság 2015-ös bírságolási gyakorlata.

 A konferencia interaktív. Előadónk a hatósági határozatokban foglalt hiányosságok gyakorlati ismertetésén keresztül bemutatja a törvény rendelkezéseit, és saját ajánlását, véleményét. Minden tárgyalt terület kapcsán lehetőség nyílik kérdésfeltevésre.

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, ebéd. Ebéd külön igényelhető 3000 Ft + Áfa áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.