GY.I.K.

Hallgatói vélemények az ONLINE képzésekről:

  • “A hang és képanyag elérhetősége és minősége köszönettel nagyon jó. Elismerés önöknek!!!” (K. I. Szilvia, könyvelő)
  • “Nem vagyok egy számítógép zseni, de mindent rögtön megtaláltam az elsőre.” (dr. V. Béla, adószakértő, könyvelő)
  • “A délelőtt meghallgattam az Adóváltozások 2014. oktatási anyag 4. előadását az ÁFA témakörben. Ezzel végére értem a képzésnek. Mind a négy előadásról elmondhatom, hogy magas színvonalú, jól követhető, és technikailag is kifogástalan előadást hallottam. Az előadók a szakma legjobbjai Csupán a sokszori újraindítás zavart, de tudom, hogy ez a távoktatásnál szükségszerű. …” (L. Ferencné, könyvelő, adószakértő)
  • “Ígéretemhez híven megírom, hogy nagyon tetszettek az online  előadások, és az online az anyag vágása is , érthető, követhető volt. Mindjárt szeretnék is rákérdezni, hogy a szemináriumi sorozatnak a harmadik részét hogyan miként kaphatnám meg? (B. Á. Noémi, közbeszerzési referens)
  • “Tavaly az év utolsó napjaiban sikerült elvégezni az online kurzust. Az Ön kedves és segítőkész hozzáállását (utólag is megköszönöm) elhatároztam, hogy idén is Önöknél fogom a kötelezettségem teljesíteni, (nem év végén). Elmeséltem ezt a szintén könyvelő barátnőmnek, ő is úgy döntött, hogy Önöknél végzi el a kurzusokat, meg még másik két könyvelő barátom is van, őket is ideirányítom. Mi mindig együtt jártunk 4-en a tanfolyamra.Megtenné, hogy megírná nekik a 16 kreditpont megszerzése mennyibe kerülne?” (H. Sz. gazdasági vezető)
  • Nagyon színvonalasak voltak az előadások. Külön köszönet a sok-sok feltett pdf anyagért. Annyira megtetszett ez a képzési forma, hogy legközelebb is Önöket fogom választani! (G.S. Ildikó)

Hogyan folyik a jelentkezés adminisztrációja?

Kikeresi az Önnek megfelelő képzést és beregisztrál. A regisztrációt fogadjuk és küldünk egy visszaigazoló e-mailt, amelyhez egy DÍJBEKÉRŐ van csatolva. A képzés/képzések díját kérjük elutalni bankszámlaszámunkra, a megjegyzés rovatba a proforma számát feltüntetve.
Ahogy beérkezik a bankba a képzés díja, küldjük a kurzus elkezdéséhez szükséges belépési kódokat.

Hogyan működik a kreditpontos képzés?

A belépési kódokkal belép http://e-systemmedia.hu/moodle oktatási portálunk nyitó oldalán. A belépési doboz alatt megtalálja az Ön által kiválasztott kurzusokat. Egy kattintással kinyitja kurzusát és elkezdi a képzést.

A kurzus (képzés) modulokra vannak felosztva, a modulok előadás videókat és letölthető szakmai anyagokat tartalmaznak.. A kurzusban egymás utáni sorrendben meg kell néznie az előadás videókat. (Ha az elsőt maradéktalanul végig nézte, nyílik meg a második, ha a másodikkal végezett, nyílik meg a harmadik modul, stb ….). A videólejátszó 15 percenként megáll, Önnek a PLAY gomb megnyomásával mindig el kell indítania, a rendszer pontozza, ezzel mérjük, hogy a gép előtt van. A filmek alatt a modulban megtalálja a filmek jobb megértéséhez szükséges szakmai anyagokat .pdf formátumban. Kérem, töltse le ezeket! Az utolsó modul (videófilm) megtekintése után aktiválódik a BIZONYÍTVÁNY modul, amire rákattintva, a rendszer összeszámolja a megszerzett pontjait és jelzi az adminisztráció felé, hogy a képzést elvégezte. 10 napon belül elektronikus úton e-mail címére igazolást küldünk a képzés elvégzéséről, ha nem kapja meg jelezze felénk!

Hogyan működnek a „NEM KREDITPONTOS” képzések?

A nem kreditpontos képzések filmjeit megállítás nélkül, tetszőleges sorrendben tudja megnézni. Amennyiben a filmekben témát, témacsoportot vagy slide-okat keres, használja a lejátszóban a kezelőgombok közöl a legördülő menüt. A legördülő menü segítségével a film ahhoz a diához ugrik, amit kiválaszt, így a filmek kereshetőek!

a_kepzes_menete_2017

Mit jelent az, hogy egy képzés kreditpontos?

Bizonyos rendezvényeinkre, online képzéseinkre kreditpontot adunk

  • regisztrált mérlegképes könyvelőknek,
  • adószakértőknek, adótanácsadóknak, okl. adótanácsadóknak.
  • könyvvizsgálóknak.

A képzés elvégzése után, minden esetben postai vagy elektronikus úton igazolást küldünk a képzés elvégzéséről, ill. a jogszabályoknak megfelelően lejelentjük az illetékes hatóságnak.

Egy képzés elvégzésével több fajta kreditpont is megszerezhető?

Igen. Bizonyos képzések elvégzésével EGYSZERRE lehet megszerezni krediteket a kiírásnak megfelelően.

Párhuzamosan, több gépen egyszerre több képzést is tudok nézni?

Nem érdemes, elveszíti a kreditpontjait! A rendszer naplózza a modulok elvégzésének kezdetét és végét. Az adatok az NGM-be kerülnek, ahol nem fogadják el, ha egyszerre végzett el több képzést!

Több órát kel ülnöm egyhuzamban a számítógép előtt vagy saját időbeosztásban tudom elvégezni a kredites képzéseket?

(Az időtartamokat megtalálja a modulokban.) Ha a filmet maradéktalanul végignézte, akkor aktiválódik a következő film. Ezt a (következő) filmet a képzés határidején belül bármikor elkezdheti, amikor az időbeosztása engedi. Tehát az első modult pl. megnézi hétfőn reggel, a másodikat csütörtök du., és így tovább….