Adótörvények 2019. (2019. január 1-től hatályos jogszabályok alapján) (e-learning)


Kategóriák


Kreditpontos képzés

Adókonferenciánkból készült akkreditált online képzésünkből teljes áttekintést kaphat a 2019-es évet érintő legfontosabb adóváltozásokról. Továbbképzésünket azoknak a regisztrált mérlegképes könyvelőknek, adószakértőknek, adótanácsadóknak, okleveles adószakértőknek és könyvvizsgálóknak ajánljuk, akik kreditpontokat gyűjtenek a 2019. képzési évre!

TÉMAKÖRÖK

 1. Az általános forgalmi adó: Az áfa törvény 2019. január 1-jétől hatályos változása – Számla adatokról online adatszolgáltatás, számlázás, számla módosítás szabályai (2018. július 1-jétől, illetve 2018. július 16-ától hatályos szabályok) – Egyéb aktuális áfa-beli kérdések.
 2. Az adóigazgatást érintő változások: Az adóigazgatási rendtartásról szóló törvény – Az adózás rendjéről szóló törvény – Az adóhatóság által foganatosítandó végrehajtási eljárásokról.
 3. Szja tv., a Katv. és az Ekho tv.: Személyi jövedelemadó – Kisadózó vállalkozások tételes adója – Az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulásról szóló törvény módosítása (pénzbeli ellátások és az ekho).
 4. Társasági adó: 2018. évi évközi változások – 2019-től hatályos változások – Az IFRS-ek szerinti beszámolót készítő adózókra vonatkozó pontosítások – Állami támogatások és adókedvezmények együttes érvényesíthetőségének főbb szempontjai.

<<< RÉSZLETES TEMATIKA ITT >>

ELŐADÓINK

 • Jancsa-Pék Judit (ÁFA), adótanácsadó, LeitnerLeitner Hungary,
 • Dr. Papp Adrienn (adóigazgatás), főosztályvezető-helyettes NAV,
 • Dr. Asztalos Zsuzsa (szja, KATA), osztályvezető, NAV,
 • Balázs Péter (TAO), adótanácsadó,LeitnerLeitner Hungary

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE

 • Az online képzés 2019. december 26-ig elérhető korlátlan hozzáféréssel.
 • FIGYELEM! A PM előírása szerint a kreditpontos képzést a megkezdésétől számított (első modul elvégzése) 60 napon belül el kell végeznie!

AZ ONLINE KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK

 • 8 kreditpont – Reg. mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör (PM/252-332/2018.)
 • 9 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/254-221/2018.)
 • 2 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-2/2019.)

RÉSZVÉTELI DÍJ

 • 19 900 Ft + Áfa / fő

Az online képzés KREDITPONTOS FORMÁBAN 2019. január 1-től elérhető!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

CÉGKAPU BEÁLLÍTÁSAI, HASZNÁLATA 2019.
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
ÜZLETI SZERZŐDÉSEK ADÓTERVEZÉSE
Online képzés Vadász Ivánnal
<< MOST MEGNÉZEM >>