Áfa, számlázás 2019. (e-learning)


Kategóriák


Kreditpontos képzés

Jelentősek a változások 2019-ben adózásban! Áfa szempontból nő az alanyi áfamentesség értékhatára, a kedvezményes lakásáfa meghosszabbodik, kiterjesztik a kedvezményes áfakulcsot, meghosszabbítják a fordított adózású termékek derogációját, adminisztrációs könnyítések is várhatók, valamint még mindig sláger az on-line adatszolgáltatás is.

TÉMAKÖRÖK

Az áfa törvény 2019. január 1-jétől hatályos változása ▪ Az utalványok átruházására vonatkozó szabályok ▪ Exporthoz, importhoz kapcsolódó szolgáltatások adómentessége ▪ Vámtarifaszám aktualizálása, SZJ szám megszűnése ▪ Számla adatokról online adatszolgáltatás, számlázás módosítás szabályai (2018. július 1-jétől, illetve 2018. július 16-ától hatályos szabályok) ▪ A cégautó 2019-től hatályos áfa szabályai ▪ Új levonási szabályok a bérelt személygépkocsinál ▪ A személygépkocsi fenntartási, üzemeltetési költség áfa-beli kezelése ▪ Az időszaki elszámolás ügyletek gyakorlati alkalmazási problémái ▪ Az adóalapot csökkentő árengedmények, promóciók áfa szabályai ▪ Térítésmentes ügyletek áfa szabályai ▪ Számlakorrekciók ▪ A teljesítés meghiúsulások, visszáruk, visszaszámlázások kezelése ▪ A lánc- és háromszögügyletek szabályai ▪ Az elektronikus számlázás és archiválás szabályai ▪ A közösségi értékesítési ügyleteket érintő 2020-tól bevezetendő reform ▪ Konzultáció

ELŐADÓINK

  • Sike Olga főosztályvezető-helyettes, Nemzeti Adó- és Vámhivatal,
  • Dr. Csátaljay Zsuzsanna Csátaljay-Consulting Kft.

A KÉPZÉS ELÉRHETŐSÉGE

  • A képzés 2019. április 12-től 2019. december 26. 23:59 percig elérhető korlátlan hozzáféréssel.

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK

  • 5 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör (PM/445-315/2019.),
  • 5 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ  (PM/446-236/2019.),
  • 1 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-77/2019).

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 17 900 Ft + Áfa / fő.

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát. A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

HÁLÓZATI KÖVETELMÉNYEK:

Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

CÉGKAPU BEÁLLÍTÁSAI, HASZNÁLATA 2019.
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
(8 KREDIT) ADÓTÖRVÉNYEK 2019. A NAV SZAKÉRTŐIVEL
Kreditpontos online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>