Kapcsolt vállalkozások adózási problémái – A csoportos társasági adóalanyiság jogintézménye – Online képzés


Kategóriák


A vállalkozások közötti kapcsoltság fennállása lehetőséget ad az adóhatóság számára, hogy hátrányos módon beavatkozzék az adóalanyok gazdálkodásába, ennek megelőzésére kínálunk megoldásokat. Ismertetjük az adóellenőrzések gyakorlati tapasztalatait, a védekezés technikáit.

Bemutatásra kerül a csoportos társasági adóalanyiság jogintézménye, amely jelentős könnyítést jelent a vállalkozások életében.

TÉMAKÖRÖK

Kapcsolt vállalkozások meghatározásának szabályai, lépései ▪ Bejelentési kötelezettségek ▪ Adatszolgáltatás ▪ Adóalap korrekciók a Tao-ban és az Áfa-ban ▪ Cégszerkezet átalakítások ▪ A kapcsoltság hátrányai ▪ A kapcsoltság megszüntetésének technikái ▪ Transzferárazás ▪ Ingyenes ügyletek ▪ ÁFA csoport helye az adótervezésben ▪ Felkészülés a 2019. év végén választható csoportos társasági adóalanyiságra ▪ Tao csoport előnyei: az adókedvezmények és veszteségek szétterítése, a transzferárazás megszűnése ▪ Tao csoport alapítása, működése

ELŐADÓINK

  • Vadász Iván okleveles adószakértő, a Magyar Adótanácsadók Egyesületének alelnöke,
  • Dr. Pallós Veronika ügyvéd, adótanácsadó.

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE

  • Korlátlanul elérhető 2020. december 27-ig.

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • Részvételi díj: 19 900 Ft + Áfa / fő.

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

NÉZZEN BELE ONLINE KÉPZÉSÜNKBE!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát.
A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

HÁLÓZATI KÖVETELMÉNYEK:

Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

KÉPZÉSAJÁNLÓ

(4 KREDIT) PÉNZÜGY SZAKIRÁNY KÖNYVELŐ TOVÁBBKÉPZÉS
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
(4 KREDIT) IFRS SZAKIRÁNY KÖNYVELŐ TOVÁBBKÉPZÉS
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>