Szankciók a munkavállaló kötelezettségszegése esetén: felmondás, fegyelmi és kártérítési felelősség – Online munkajogi képzés


Kategóriák


A képzés Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete és a System Media közös rendezvényéből készült! mje_fsz

Nem lehet egyetlen hibáért megválni egy egyébként jó dolgozó munkavállalótól. El kell fogadnunk, hogy esetenként még a precíz emberek is hibázhatnak.

 • De melyik a megfelelő fegyelmezési eszköz?
 • Mire ad lehetőséget a Munka Törvénykönyve?

Szakmai konferenciánkból készült ONLINE képzés bemutatja a munkavállaló nem megfelelő munkavégzése esetén alkalmazható munkajogi szankciórendszert és ennek alkalmazási szabályait, valamint ezek bírói gyakorlatát.

TÉMAKÖRÖK: A munkavállalói kötelezettségszegések típusai ▪ A lehetséges szankciók ▪ A figyelmeztetés alkalmazása és jogi jelentősége ▪ Egyéb hátrányos jogkövetkezmények: a fegyelmi büntetések ▪ A fegyelmi megállapodás lényegi elemei ▪ A munkaviszony megszüntetése magatartásbeli okból ▪ Felmondás és azonnali hatályú felmondás ▪ Ha a munkavállaló kárt okoz: a kárfelelősség alapesete ▪ A munkavállaló kárfelelősségének terjedelme ▪ A kárigény érvényesítése a munkavállalóval szemben: fizetési felszólítás, munkaügyi per, munkabérből való levonás, munkavállalói biztosíték, beszámítás ▪ A tartozáselismerő nyilatkozat jelentősége ▪ A pénz-, és értékkezelő felelőssége ▪ A megőrzési felelősség feltételei és érvényesítése ▪ A leltárfelelősség, a leltárfelelősségi megállapodás, leltárhiány jogkövetkezménye ▪ A gondatlanul okozott kár ▪ A bűncselekménnyel okozott kár ▪ Konzultáció

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:

 • Korlátlanul elérhető 2019. december 31-ig.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

Részvételi díj: 17 900 Ft + Áfa / fő.

ELŐADÓINK >>>

DR. SIVÓ-DARÁZS ORSOLYA
bíró, FKMB
DR. KÁRTYÁS GÁBOR
munkajogász, Opus Simplex Kft.

Az ONLINE KÉPZÉST korlátlanul elérhető, visszanézhető 2019. június 30-ig!
Csoportos továbbképzésre is ajánljuk!

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

A CÉGKAPU GYAKORLAT
Beállításai - használata
A NAV és NISZ szakértőivel
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>
ÚJ ADÓELJÁRÁS, ADÓPER
A könyvelő, az adótanácsadó és az ügyvéd szerepe az eljárásban
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban.

FIGYELEM! Az NGM előírása szerint a kreditpontos képzést a megkezdésétől számított 60 napon belül el kell végeznie!

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome, Mozilla Firefox vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.