IFRS mérlegképes továbbképzés 2017. – IFRS szakirányon regisztrált könyvelők kreditpontos online továbbképzése


Kategóriák


Kreditpontos képzés

SZEREZZE MEG KEDVEZMÉNYES ÁRON ÉVES KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT
AZ IFRS SZAKIRÁNY KREDITPONTOS CSOMAG (ONLINE) MEGRENDELÉSÉVEL!

Ajánljuk rendezvényünket mindazon IFRS mérlegképes könyvelőnek, akik szeretnék a hatályos jogszabályokat gyakorlati oldalról megismerni, és megszerezni a 4 kreditpontot IFRS szakterületen!

VÁLASSZA KREDITPONTOS CSOMAGUNKAT!
KEDVEZMÉNYES ÁRON SZEREZZE MEG AZ 16 ÉVES KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT IS A SYSTEM MEDIÁNÁL!

A kreditpontos csomag 3 online képzése közül  (2 képzés) az ÁFA 2017. – A 2017. évi áfa-változások, aktualitások és a Számvitel 2017. – Kreditpontos online továbbképzés akkreditációját elfogadták, A KÉPZÉSEK MEGKEZDHETŐK!

 

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2017. december 31-ig!

(1) 4 KREDITPONTOS KÉPZÉS DÍJA:

 • Részvételi díj: 15 900 Ft + Áfa / fő

(2) 16 KREDITPONTOS IFRS SZAKIRÁNYOS KÉPZÉSI CSOMAG DÍJA:

 • Részvételi díj: 19 900 Ft + Áfa / fő / (A csomag 3 db online képzést tartalmaz!)

IFRS MÉRLEGKÉPES TOVÁBBKÉPZÉS 2017. ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK > >

 • 4 kreditpont – Mérlegképes könyvelőknek Pénzügyi szakirányon (AKKREDITÁCIÓ ALATT!)
 • 4 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (AKKREDITÁCIÓ ALATT!)
 • 1 kreditpont – Könyvvizsgáló (AKKREDITÁCIÓ ALATT!)

SZEREZZE MEG ÉVES KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT IFRS SZAKIRÁNY KREDITPONTOS CSOMAG (ONLINE) MEGRENDELÉSÉVEL:

A csomag tartalma 3 db kreditpontos online képzés:

 1. IFRS mérlegképes továbbképzés 2017. – IFRS szakirányon regisztrált könyvelők kreditpontos online továbbképzéses (4 kreditpont)
 2. (ELÉRHETŐ) ÁFA 2017. – A 2017. évi áfa-változások, aktualitások – Online kreditpontos tanfolyam (KATTINTSON!) >>>
 3. (ELÉRHETŐ) Számvitel 2017. – Kreditpontos online továbbképzés (KATTINTSON!) >>>

PÉNZÜGYI SZAKIRÁNY KREDITPONTOS CSOMAG (ONLINE) ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK > >

 • 20 kreditpont – Mérlegképes könyvelőknek IFRS szakirányon
 • 19 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ
 • 4 kreditpont – Könyvvizsgáló

madarasine-szirmai-andreaMadarasiné dr. Szirmai Andrea adószakértő, adótanácsadó, tudományos, és nemzetközi dékánhelyettes BGFPFK

Könyvvizsgálóként 2000 óta dolgozom, mind magyar, mind IFRS alapú auditokat végzek. Könyvvizsgálói munkámat ötvözöm 1996 óta a számvitel, könyvvizsgálat területén folytatott magyar és angol nyelven történő oktatási tevékenységemmel. Rendszeresen oktatok külföldi egyetemeken  vendégoktatóként. Oktatói munkámat felsőoktatás és felnőttoktatás keretében folytatom; a BGF PSZK-n egyetemi docensként számviteli témájú tárgyak, illetve mérlegképes és könyvvizsgálói szinten IFRS oktatásával. Könyvvizsgálói és oktatói munkámhoz kapcsolódóan számos publikációval – szakcikkek és szakkönyv fejezetek- rendelkezem.

Ajánljuk rendezvényünket mindazon IFRS mérlegképes könyvelőnek, akik szeretnék a hatályos jogszabályokat gyakorlati oldalról megismerni, és megszerezni a 4 kreditpontot IFRS szakterületen!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉS – VIDEOLEJÁTSZÓ

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

FIGYELEM! Az NGM előírása szerint a kreditpontos képzést a megkezdésétől számított 60 napon belül el kell végeznie!

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.