Könyvelők.hu továbbképzés


Kategóriák


FIGYELEM!
Képzésünket
2017. DECEMBER 6. és 2017. DECEMBER 31. KÖZÖTT TUDJA ELVÉGEZNI!

AZ ONLINE KÉPZÉS CÍME:

Adózás 2017. – Kreditpontos online továbbképzése

A KÉPZÉSEK ELVÉGZÉSÉNEK HATÁRIDEJE:

2017. december 31. 23:59 perc

KÉPZÉS DÍJA:

Ár: 8 500 Ft + Áfa / fő

konyvelok-hu_logo

Az Könyvelők.hu előfizetőknek a képzés INGYENES!

Előadónk:
Bonácz Zsolt adószakértő, adótanácsadó

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK, REGISZTRÁCIÓ  A KÖNYVELŐK.HU ELŐFIZETŐKNEK:

Adózás 2017. – Kreditpontos online továbbképzése – RÉSZLETES INFORMÁCIÓK (Kattintson!) >>>

A KÉPZÉSEK ELVÉGZÉSÉNEK HATÁRIDEJE: 2017. december 6-tól 2017. december 31-ig!

 • Az online képzés elkezdésének feltétele az előzetes regisztráció! Kattintson oldalunkon a “JELENTKEZEM A KÖNYVELŐK.HU ONLINE KÉPZÉSEKRE ITT >>” c. gombra (az oldal alján találja!) és töltse ki a jelentkezési űrlapot!
 • Kérjük, hogy az Könyvelők.hu-tól kapott “KV” kódot a jelentkezési űrlap első mezőjében feltüntetni szíveskedjen! Amennyiben “KV” kód nélkül regisztrál, jelentkezését töröljük, nem igazoljuk vissza! Amennyiben HIBÁS “KV” kóddal regisztrál, a képzést kiszámlázzuk!
 • A regisztrációt e-mail címére 3 munkanapon belül visszaigazoljuk. A visszaigazoló e-mailben megkapja a képzés elkezdéséhez szükséges információkat és a belépési kódokat képzési portálunkhoz.  Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban.
 • FIGYELEM! A kiválasztott kreditpontos online képzéseket a fentiekben megjelölt határidőig  végezhetik el INGYENESEN!

A KÉPZÉSEK ELVÉGZÉSÉVEL EGYSZERRE MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

 • 8 kreditpont – Mérlegképes könyvelők (váll. szakirány, nem számviteli témakör; NGM/10-1338/2016.)
 • 10 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (NGM/12-1050/2016.)
 • 4 kreditpont – Könyvvizsgálók

A KÉPZÉS MENETE: Az ONLINE képzéseink a kreditpontos tantermi képzésein kép-, hang- és szakmai anyagaiból készült. A képzés során internet kapcsolattal rendelkező számítógépén előre meghatározott sorrendben kell végignézni, végighallgatni a képzésen készült videofilmeket. Amennyiben az összes filmet maradéktalanul végignézte, a képzés elvégzettnek minősül. A képzés elvégzéséről 10 munkanapon belül elektronikus úton küldünk hivatalos igazolást, ill. lejelentjük a hatóság felé.

SAJÁT IDŐBEOSZTÁS: A videofilmek modulokba vannak rendezve. Egyszerre annyi időt kell eltölteni a számítógép előtt, amennyi a modulban lévő film hossza. Ha elvégezte az első modult, akkor a soron következő filmet az Ön számára megfelelő, későbbi időpontban is megnézheti. VIZSGA, ÖNELLENŐRZŐ  KÉRDÉSEK NINCSENEK!

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!
 • Bonácz Zsolt adószakértő, adótanácsadó
 • Dr. Orbán Ildikó főosztályvezető Nemzeti Adó- és Vámhivatal
 • Széles Imre főosztályvezető, ONYF

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉS – VIDEOLEJÁTSZÓ

a_kepzes_menete_2017

A regisztráció a “KV” kóddal rendelkező  jelentkezők számára ingyenes! Az online képzés elkezdésének feltétele az előzetes regisztráció! A regisztrációt a megadott e-mail címére 3 munkanapon belül visszaigazoljuk. A visszaigazoló e-mailben megkapja a képzés elkezdéséhez szükséges információkat és a belépési kódokat képzési portálunkhoz.  Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Amennyiben “AZ” kód nélkül regisztrál, jelentkezését töröljük! Amennyiben HIBÁS “KV” kóddal regisztrál, a képzést kiszámlázzuk! FIGYELEM! A kiválasztott kreditpontos online képzéseket a jelentkezési oldalon megjelölt határidőig  végezhetik el INGYENESEN! Amennyiben a képzést a megjelölt határidőn túl végzi el a képzés ingyenessége megszűnik,  kiszámlázzuk, és kizárólag a befizetett számla ellenében biztosítunk kreditpontos igazolásokat!Az  online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

FIGYELEM! Az NGM előírása szerint az online kreditpontos képzéseket a megkezdésétől számított 60 napon belül el kell végeznie!

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.