10+1 aktuális témakör a munkaügyben dr. Kártyás Gáborra – Szakmai Reggeli


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


HR ügyintézéssel és a munkaüggyel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. 10+1 témakört részletesen kibontva vezetjük végig Önöket a munkaügy gyakorlati problémáin, buktatóin. Gyakorlati példákkal és sok apró ötlettel járulunk hozzá az Ön szakmai sokszínűségéhez. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

ELŐADÓNK: DR. KÁRTYÁS GÁBOR munkajogi tanácsadó

TÉMAKÖRÖK: Nyár és a szabadságolások: a szabadság kiadása, elszámolás munkanapban vagy órában * Az idénymunka jogi keretei, kedvezőbb munkaidő szabályok * A határozott idejű foglalkoztatás: mikor szabályos? * Foglalkoztatás egyszerűsített munkaviszonyban, az alkalmi munka * A szövetkezeti foglalkoztatás, megrendelői szempontból, diákok és nyugdíjasok * Hogyan rendelhető el a rendkívüli munkaidő? * Mit jelent a készenlét? * Mit jelent az ügyelet? * Tippek a munkaidő-nyilvántartás vezetéséhez * A kötelező bérpótlékok áttekintése * A munkabérből való levonás: mikor szabályos? * Amit Önök megkérdeznek: szakmai konzultáció az előadóval

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2018. június 20. (szerda) 10-13-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:

  • Részvételi díj: 21 250 Ft + Áfa / fő. – Ebéd igényelhető (a rendezvény után 13 órától): 3 800 Ft + áfa /fő áron!
  • Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00-14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor.

Takarítson meg 3 EZER FT még ma!

Amennyiben 2018. június 18-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
18 250 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

Amennyiben 2018. június 13-ig regisztrál,
19 750 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhet rendezvényünkre!

KÉPZÉSAJÁNLÓ

BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK 2018.
Költségtérítések - Kiküldetések
Kreditpontos online képzés a Deloitte szakértőjével!
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>
(16 KREDIT) ADÓ/SZÁMVITEL
Könyvelőirodák, adószakértők, adótanácsadók, OASZ, könyvvizsgálók kreditpontos továbbképzése
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00-14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. Ebéd külön igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>