(4 kredit) Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése államháztartási szakterületen 2017 – Nem költségvetési szervnél foglalkoztatott mérlegképes könyvelők számára


Kategóriák


Ajánljuk online képzésünket mindazoknak, akik szeretnék az ez évi jogszabályokat, változásokat megismerni és mindemellett összegyűjteni a 2017. évi krediteket államháztartási szakirányon.

KIKNEK SZÓL A KÉPZÉS?

Nem költségvetési szervnél dolgozóknak, akik államháztartási szakterületen vannak regisztrálva:
Az összesen megszerzendő 16 kreditpontból minden szakterületen, amelyen regisztrációval rendelkezik, legalább 4 kreditpontot az adott szakterületre minősített továbbképzésen kell megszereznie. Tehát ha államháztartási szakterületen került nyilvántartásba vételre, akkor a 16 kreditpontból 4 kreditpontot államháztartási szakterületen kell teljesítenie, a fennmaradó 12 kreditpontot saját döntése szerint bármely más szakterület továbbképzésén megszerezheti.

ELŐADÓNK >>

SZENTIRMAINÉ HOLI GABRIELLA
okleveles könyvvizsgáló, adószakértő

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:

 • 2017. december 6-tól 2017. december 31. 23:59 percig elvégezhető.
 • 1 modul: 90 perc, 2. modul: 91 perc.

KÉPZÉS DÍJA:

 • Részvételi díj: 6 900 Ft + Áfa / fő

AZ ONLINE KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>>

 • 4 kreditpont – Mérlegképes könyvelő ÁHT szakirány (NGM/72-619/2017.)
 • 4 kreditpont – Adószakértők, adótanácsadók, okleveles adószakértők (NGM/76-489/2017.)
 • 1 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-211/2017.)

KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

 • Szentirmainé Holi Gabriella okleveles könyvvizsgáló, adószakértő

Aktuális számviteli kérdések▪ Az államháztartás számviteléről szóló 4/2013. (I.11.) Korm. rendelet módosítása ▪ Egyes fontosabb számviteli feladatok ▪ Az államháztartáshoz kapcsolódó jogi szabályozás változása

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.

FIGYELEM! Az NGM előírása szerint az online kreditpontos képzéseket a megkezdésétől számított 60 napon belül el kell végeznie!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉS – VIDEOLEJÁTSZÓ

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

FIGYELEM! Az NGM előírása szerint a kreditpontos képzést a megkezdésétől számított 60 napon belül el kell végeznie!

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.