A 2019/2020-as tanév rendje – Közoktatási Szakmai Nap


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A 2019/20-es tanév sok újdonságot tartogat az oktatási intézmények számára. Mint minden évben, változott a jogszabályi környezet, fejlődik a szakképzési rendszer, illetve egyre fontosabb a bővülő vezetői feladatok áttekintése is. Előadóink a nap során a jogszabályi feladatokon túl gyakorlati szempontból is körbejárják a kiemelt témákat, valamint lehetőség nyílik kötetlen szakmai beszélgetésre is.

TÉMAKÖRÖK

Milyen jogszabályokra, új rendelkezésekre kell figyelemmel lenni a 2019/2020. tanév kezdetén? ▪ Mit jelent az egyéni munkarend, hogyan változnak az óvoda és az iskola megkezdésével kapcsolatos előírások? Mire kell számítaniuk az alternatív intézményeknek? Mit tartogat a vezetői életpálya? ▪ Miről szól az ún. ONY törvény és miért volt szükség a megalkotására? ▪ A szakképzés jelenlegi szabályozása ▪ Digitális oktatás kihívásai ▪ Pályaorientációs feladatok és jó gyakorlatok a szakképzésben ▪ Szakképzési fejlesztés főbb kérdései▪ Hogyan győzhetjük le a hétfejű sárkányt▪ Stratégia a minősítési, tanfelügyeleti és önértékelési feladatokhoz ▪ Kommunikációs stratégiák a vezetői gyakorlatban ▪ Konfliktuskezelés az iskolavezetésben  ▪ Konzultáció

ELŐADÓINK

 • Dr. Madarász Hedvig főosztályvezető, Emberi Erőforrások Minisztériuma,
 • Dr. Hafiek Andrea főosztályvezető, Innovációs és Technológiai Minisztérium,
 • Petróczi Gábor köznevelési szakértő, c. főiskolai docens.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

 • 2019. szeptember 26. (csütörtök), 10-16:30-ig, regisztráció 9-től!

RÉSZVÉTELI DÍJ

 • 29 900 Ft + Áfa / fő.
 • Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, büfé.
 • Ebéd igényelhető 3 200 Ft + áfa /fő áron.
 • Amennyiben 2019. szeptember 24-ig regisztrál,
  30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa áron
  jelentkezhet rendezvényünkre!

    


Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete és a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szakmai támogatásával szervezzük!

TAKARÍTSON MEG 35 % MÉG MA!

Amennyiben egy intézménytől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak, 19 435 FT + ÁFA / FŐ ÁRON jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

A KÖZSZFÉRÁBAN DOLGOZÓK MUNKAVISZONYÁNAK MEGSZÜNTETÉSE, A FEGYELMI FELELŐSSÉG SZABÁLYAI
Online munkajogi képzés az FKMB bírójával
<< MOST MEGNÉZEM >>
A KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁS GYAKORLATA 2019. - ÁRK - KP
Online jogi továbbképzés
<< MOST MEGNÉZEM >>