A közszférában dolgozók munkaviszonyának megszüntetése, a fegyelmi felelősség szabályai – Munkajogi képzés az FKMB bírójával


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


 • Jogi képzésünket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete szakmai támogatásával szervezzük!

Az előadás bemutatja a közszféra területén dolgozók:

 • közalkalmazottak,
 • közszolgálati tisztviselők,
 • állami tisztviselők,
 • kormánytisztviselők

munkaviszonyának megszüntetése kapcsán érvényesülő általános és speciális szabályokat az ágazati sajátosságokra is figyelemmel.

Külön foglalkozunk a bizalmatlanság és a méltatlanság szabályozásával, bírói gyakorlatával. Kitérünk a nem megfelelő munkavégzés esetén célszerű eljárásra, az ezen alapul megszüntetési indok bizonyítására.

HA NEM TUD ELJÖNNI, VÁLASSZA A RENDEZVÉNYBŐL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

FŐBB TÉMAKÖRÖK:

Vétkes kötelezettségszegés esetén érvényesülő eljárás ▪ Szóbeli, írásbeli figyelmeztetés ▪ Hátrányos jogkövetkezmények ▪ Fegyelmi felelősség ▪ A fegyelmi/hátrányos jogkövetkezmény miatti eljárás szabályai, határidők ▪ Etikai vétség ▪ A munkaviszonyt megszüntető jognyilatkozat alakiságai, a közlés módja és ideje ▪ A közös megegyezéses munkaviszony megszüntetés tartalma, a megállapodás megtámadása ▪ A próbaidő kikötésének szabályai (kötelező esetek, tiltott esetek), számítása és a próbaidő alatti munkaviszony megszüntetése ▪ A határozott idő megállapításának szabályai, meghosszabbítása, a jogviszony megszűnése, megszüntetése ▪ Felmentés a munkáltató működésével összefüggő okból, a munkavállaló kiválasztás ▪ Felmentés a munkavállaló nem megfelelő munkavégzése vagy tartós alkalmatlansága folytán ▪ Méltatlanság ▪ Bizalomvesztés ▪ Felmondási tilalmak, korlátozások a közszférában ▪ Rendkívüli felmentés ▪ Egyenlő bánásmód, joggal való visszaélés  – Konzultáció

ELŐADÓINK:

 • Dr. Kulisity Mária bíró Fővárosi Törvényszéki Közigazgatási és Munkaügyi Regionális Kollégium

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

 • 2019. március 12. (kedd), 10-16-ig, regisztráció 9-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

 • 29 900 Ft + Áfa / fő.
 • Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, büfé.
 • Ebéd igényelhető 3 200 Ft + áfa /fő áron.
 • Amennyiben 2019. március 8-ig regisztrál,
  30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa áron,
 • amennyiben 2019. március 10-ig regisztrál,
  10% KEDVEZMÉNNYEL 26 910 Ft + Áfa áron
  jelentkezhet rendezvényünkre!

A System Media Kft-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

TAKARÍTSON MEG 35% MÉG MA!

Amennyiben 2019. március 10-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
19 435 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete szakmai támogatásával szervezzük!

VÁLASSZA A RENDEZVÉNYBŐLKÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

NÉZZEN BELE egy ONLINE jogi képzésből készült videóba!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

MUNKAVISZONY MEGSZŰNÉSE ÉS MEGSZÜNTETÉSE, BÍRÓI GYAKORLAT
Online képzés dr. Kártyás Gáborral
<< MOST MEGNÉZEM >>
FELMONDÁS - FEGYELMI - KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉG
Online munkajogi képzés dr. Kártyás Gáborral
<< MOST MEGNÉZEM >>