Az új polgári perrendtartási törvény bírói gyakorlata – Jogi továbbképzés a PKKB címzetes törvényszéki bírójával


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A képzés Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete és a System Media közös rendezvénye! mje_fsz

FIGYELEM A KÉPZÉS LÉTSZÁMA BETELT!
Jelentkezzen a 2018. október 16-i rendezvényünkre!

2018. január 1-jén hatályba lépett a Polgári perrendtartásról szóló új törvény, komoly erőpróba elé állítva a jogalkalmazókat. Kiemelt jelentőséget ad az új törvény és a gyakorlat megismerésének, a felkészülésnek, hogy hatályba lépésével – lévén eljárási szabály – azonnal alkalmazni kellett!

Szakmai napunkon résztvevőink tájékoztatást kapnak az első félév legfrissebb bírósági tapasztalatairól és a kialakulóban lévő bírói gyakorlatról a Civilisztikai Kollégiumvezetők Országos Értekezlete és a Kúria ajánlásain keresztül!

ELŐADÓNK >>>

DR. FÓNYINÉ DR. KAZARECZKI ANDREA csoportvezető, címzetes törvényszéki bíró PKKB, (a kodifikációs bizottság volt tagja)

TÉMAKÖRÖK: A törvény hatályával kapcsolatos gyakorlati problémák ▪ Új szerkezet, értelmező rendelkezések, általános szabályok ▪ „Megfordultak” a hatásköri szabályok! ▪ A pertárgyérték számításának pontosítása, alakuló gyakorlata ▪ A kötelező jogi képviselet új szabálya, a meghatalmazásokkal kapcsolatban jelentkező problémák ▪ A perköltség érvényesítése a gyakorlatban, a hibák következményei ▪ Új „Pp. 130.§” = a visszautasítás új fogalma, visszautasítási okok a gyakorlatban ▪ A keresetlevelek hibáinak részletes elemzése ▪ Mit jelent a perfelvétel, mit és hogyan mérlegelnek a bírák? ▪ Mi az anyagi pervezetés? Hogyan valósul meg a gyakorlatban? ▪ Mikor kezdődik az érdemi tárgyalás? ▪ A percezúra fogalma, jelentősége, mi az, amit már nem lehet utána megtenni a perben? ▪ Hogyan kell a bizonyítási indítványokat előterjeszteni, mik a gyakorlati hibák? ▪ Bizonyítási szükséghelyzet, jogsértő bizonyítási eszközök ▪ Néhány új szabály a fellebbezés köréből, hogyan jár el a másodfokú bíróság ▪ A végrehajtási perek új szabályai, ennek jelentősége a gyakorlatban. ▪ KONZULTÁCIÓ

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

2018. szeptember 4. (kedd), 9-17-ig, regisztráció 8:30-tól.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő.  – Ebéd igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő.

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

Amennyiben 2017. szeptember 2-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
40 % KEDVEZMÉNNYEL 17 940 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhetnek a rendezvényre!

  • Amennyiben 2018. augusztus 28-ig regisztrál,
    30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron,
  • amennyiben 2018. szeptember 2-ig regisztrál,
    10% KEDVEZMÉNNYEL 26 910 Ft + Áfa / fő áron
    jelentkezhet rendezvényünkre!

ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

A CÉGKAPU GYAKORLAT
Beállításai - használata
A NAV és NISZ szakértőivel
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>
ÚJ ADÓELJÁRÁS, ADÓPER
A könyvelő, az adótanácsadó és az ügyvéd szerepe az eljárásban
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. – Ebéd külön igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>