Bel- és külföldi kiküldetések adminisztrációja, elszámolása 2019-ben – Szakmai reggeli


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Gyakorlati eseteken keresztül dolgozzuk fel a jogszabályi összefüggéseket belföldi és külföldi kiküldetésekre egyaránt. Példákon keresztül szemléltetjük, hogyan lehet a jogszabályoknak megfelelő lehetőségeket jobban kiaknázni. Számos esetben előfordul, hogy munkánkat nem a megszokott munkahelyen, hanem attól távol kell végezni. Vannak olyan munkakörök is, amelyeknél nincs állandó munkavégzési hely, mert a dolgozó a lakásáról indul közvetlenül az ügyfelekhez. Mit tekintünk kiküldetésnek? Rövidtávon, vagy akár éveken keresztül is dolgozhat valaki kiküldetésben? A dolgozók részére minden többlet kiadást meg kell téríteni. De melyek ezek a költségek és milyen módszereket érdemes követni, hogy megfeleljünk a jogszabályi előírásoknak? Csökkenthető-e az adminisztráció? Külföldi kiküldetéseknél előfordul, hogy a bérszámfejtést követően derül ki, hogy akár az szja, akár a tb járulékokat rosszul állapítottuk meg. Mely időpontig lehet önellenőrizni? Mi az az AJK nyomtatvány? Előadásunk során ezekre a kérdésekre keressük a választ.

TÉMAKÖRÖK:

Üzleti út, kiküldetés fogalmai * Kiküldetés, kirendelés, változó munkahely * Üzleti utazás során felmerülő kiadások elszámolása * Költségtérítés fizetésekor alkalmazandó nyomtatványok * Utólagos elszámolás gyakorlati kérdései * Belföldi kiküldetésen felmerülő kiadások * Étkezést vagy napidíjat fizessünk * Szállás, hotel, bérelt lakás adókötelezettségének vizsgálata * Utazási költségek elszámolása * Munkába járás és hivatali utazás elkülönítése, jelentősége * Külföldi kiküldetés értelmezése * Kettős adózásról szóló egyezmények fontossága * Illetőség meghatározása * Adóztatás helyének eldöntése * Adó és járulékok alapjának kiszámítása * Elrontottam, hogyan módosítható önellenőrzés, és AJK * Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

ELŐADÓNK:

  • Horváthné Szabó Beáta adótanácsadó

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2019. február 27. (szerda), 10-13-ig, regisztráció 9:30-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • Részvételi díj: 21 750 Ft + Áfa / fő.
  • Ellátás: a részvételi díj tartalmazza a bőséges svédasztalos üzleti reggelit, kávé, tea és frissítőket.
  • Háromfogásos ebéd igényelhető 3 200 Ft + áfa /fő áron a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a rendezvény után.
  • Amennyiben 2019. február 20-ig regisztrál
    19 750 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!

TAKARÍTSON 3 000 FT MÉG MA!

Amennyiben 2019. február 25-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
18 750 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

CÉGKAPU BEÁLLÍTÁSAI, HASZNÁLATA 2019.
Online képzés a NAV szakértőjével
<< MOST MEGNÉZEM >>
(8 KREDIT) ADÓTÖRVÉNYEK 2019. A NAV SZAKÉRTŐIVEL
Kreditpontos online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>