Béren kívüli juttatások 2018. (e-learning) – (Költségtérítések – Kiküldetések – Kreditpontos online képzés a Deloitte szakértőjével)


Kategóriák


Kreditpontos képzés

deloitte_systemmedia

A munkáltatónak extra kiadásai keletkezhetnek, ha a dolgozó a lakóhelyétől távol dolgozik, vagy a munkavégzés szokásos helyétől eltérő helyen végzi munkáját. Az utazással, szállással kapcsolatos költség megfelelő dokumentációval adómentesen elszámolható, míg dokumentáció hiányában számos kockázatot rejt magában. Csábító kilométerenként 15 Ft költségtérítést kapni, de vajon milyen esetekben fizethető adófizetés nélkül ez a dolgozónak. Jár vagy adható? Munkába jár vagy üzleti célból utazik, ha a lakásról indul üzleti partnerhez? Kiküldetés elrendelése, vagy külföldi út utólagos elszámolása? Számos további kérdés merül fel e témakörrel kapcsolatosan.

Márciusi szakmai konferenciánkból készült online képzésünkben tematikusan dolgozzuk fel az egyes fogalmakat, a kifizetések minősítését adójogi szempontból és azok adókövetkezményeit különös figyelemmel nem csak a belföldi, hanem a külföldi kiküldetések kapcsán felmerülő sajátosságokra is.

horvathne_szabo_beata_systemmedia

ELŐADÓNK:
HORVÁTHNÉ SZABÓ BEÁTA
igazgató, Deloitte Zrt.

 

Kérdések-válaszok

Bevezetés (I. rész)

Bevezetés (II. rész)

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:

 • A képzés 2018. április 30-tól 2018. december 31-ig elérhető!

RÉSZVÉTELI DÍJ:

 • Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL EGYSZERRE MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

 • 5 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők (NGM/162-372/2018.)
 • 5 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (NGM/164-320/2018.)
 • 1 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-99/2018)

KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

ÁFA - SZÁMLÁZÁS 2018. (E-LEARNING)
Kreditpontos online képzés a NAV szakértőjével
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >>
SZÁMVITEL SZAKMAI NAP (E-LEARNING)
Kreditpontos online képzés könyvelőknek, ASZ, AT, könyvvizsgálóknak
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >>

TÉMAKÖRÖK: Dolgozói juttatások rendszere, mely nem egyenlő a cafeteriával ▪ Munkáltatói juttatások típusai ▪ Dolgozók részére adott juttatások adójogi minősítése és szja eho/járulék vonzata ▪ Közkedvelt cafeteria juttatások ▪ Egyes meghatározott juttatások, melyek tipikusan nem cafeteria elemek ▪ Adómentes juttatások ▪ Költségtérítés ▪ Utólagos elszámolás az szja rendszerében ▪ Kiküldetés ▪ Üzleti utazás során gyakran felmerülő kiadások elszámolása rövid és hosszú távú kiküldetések esetén ▪ Külföldi kiküldetés esetén irányadó szja és tb szabályok

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉS – VIDEOLEJÁTSZÓ

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

FIGYELEM! Az NGM előírása szerint a kreditpontos képzést a megkezdésétől számított 60 napon belül el kell végeznie!

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.