Cafeteria, béren kívüli juttatások változásai 2019. – HR Reggeli a NAV szakértőjével


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A jövő évi adótörvény változások miatt el kell gondolkoznunk, hogy ezután milyen juttatásokkal tudjuk a munkavállalóinkat megtartani, motiválni. A népszerű cafeteria elemek át fognak rendeződni. Van aki “béresítésen” gondolkozik, de a legrosszabb forgatókönyv szerint meg is szűnhet a céges juttatási rendszer. A munkavállalók egészségét, rekreációját, jövőbeli nyugdíját szem előtt tartó munkáltatók viszont azon gondolkodnak, hogyan lehet biztosítani a továbbiakban is ezeket a juttatásokat. Az előadások során áttekintünk valamennyi adóköteles és adómentes juttatási lehetőséget. A részvételt ajánljuk minden humánerőforrás és bérszámfejtési területen dolgozónak, továbbá azoknak a könyvelőknek, pénzügyeseknek, akiknek fel kell készülnie a cafeteria szabályzat átdolgozására, a rendelkezésre álló keret meghatározására.

TÉMAKÖRÖK: A cafetéria Szja törvény szerinti megítélése * A béren kívüli és egyes meghatározott juttatások 2019. évi szabályai (SZÉP kártya, rekreációs keret, célzott szolgáltatás, telefonhasználat, csekély értékű ajándék) és adókötelezettsége * Cafetéria keretében 2019-ben adható adómentes juttatások (számítógép, cégautó, sportlétesítmény használata) * 2019. évtől megszűnő egyes meghatározott és adómentes juttatások kivezetésére vonatkozó szabályok * Nem önálló tevékenységből származó jövedelem * 2018. év végi lehetőségek – adjunk többet alacsonyabb költségkeretből * Van élet a cafeterián kívül is * Miért fontos, hogy ne alapbéresítsünk? * Hogyan lehet a 2018-as bruttó költségkeretből a nettó értéket megőrizni kedvező megoldásokkal, növelve a lojalitást és a munkaerő megtartást? * Középpontban az üdülés, a rekreáció, az egészség és a nyugdíj * Az önkéntes pénztárakban rejlő lehetőséget – célzott támogatás, támogatói adomány * Hogyan és milyen juttatásokat adhatunk ki idén a 2019. évre vonatkozóan * Rendszer újratervezés, átalakítás gyakorlati példákkal * szakmai konzultáció az előadókkal

ELŐADÓINK:

  • KARDOS GYÖRGY ügyvezető igazgató, Bonus-Cafetéria Kft.
  • KOPÁNYINÉ MÉSZÁROS EDDA tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2018. november 6. (kedd) 10-13-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:

  • Részvételi díj: 21 750 Ft + Áfa / fő.
  • Ellátás: a részvételi díj tartalmazza a bőséges svédasztalos üzleti reggelit, kávé, tea és frissítőket.
  • Háromfogásos ebéd igényelhető 3 200 Ft + áfa /fő áron a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a rendezvény után.

TAKARÍTSON MEG 3 000 Ft. MOST!

Amennyiben 2018. november 4-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
18 750 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

  • Amennyiben 2018. november 2-ig regisztrál
    19 750 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!

KÉPZÉSAJÁNLÓ

FELMONDÁS, FEGYELMI ÉS KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉG
Online munkajogi képzés dr. Kártyás Gáborral!
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>
(16 KREDIT) ADÓ/SZÁMVITEL
Könyvelőirodák, adószakértők, adótanácsadók, OASZ, könyvvizsgálók kreditpontos továbbképzése
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00-14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. Ebéd külön igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>