EU-s forrásból támogatott projektek közbeszerzési gyakorlata – Közbeszerzési Konferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Az európai uniós támogatással megvalósított projektek esetében általában a pályázatírás és a támogatás elnyerésének sikerét követően találják szembe magukat a támogatottak azzal, hogy a közbeszerzési eljárások igen sok buktatót rejtenek, és időben igencsak elhúzódhatnak. A közbeszerzési kötelezettség mellőzésének, vagy a közbeszerzés eljárás jogszerűtlen lefolytatásának a Közbeszerzési Döntőbizottság által kiszabható bírságon felül további súlyos következményei lehetnek.

Jöjjön el szakmai képzésünkre, hogy elkerülhesse a szankciókat, és naprakész gyakorlati tudást szerezzen szakértő előadóinktól!

TÉMAKÖRÖK

Becsült érték meghatározása ▪ Részekre bontás tilalma ▪ Üzleti titok és iratbetekintés ▪ Értékelési szempontrendszer kialakításának korlátai ▪ Bírálat és értékelés ▪ Nemzeti rezsim és közösségi rezsim szabályainak különbsége ▪ Teljesítés ▪ Pótmunka, többletmunka és a szerződésmódosítás lehetőségei ▪ Az elektronikus közbeszerzés tapasztalatai ▪ Konzultáció

ELŐADÓINK

  • Dr. Tátrai Tünde egyetemi docens, közbeszerzési szakértő, Budapesti Corvinus Egyetem,
  • Dr. Paksi Gábor ügyvéd, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2019. április 9. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 9:30-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 29 900 Ft + Áfa / fő. – Ebéd külön igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő áron!
  • Amennyiben 2019. április 4-ig regisztrál
    30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron
    jelentkezhet rendezvényünkre!

TAKARÍTSON MEG 35% MÉG MA!

Amennyiben 2019. április 7-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
19 435 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

Jogi képzéseinket a Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete szakmai támogatásával szervezzük!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

BEVEZETÉS A KÖZBESZERZÉSBE (E-001831/2018/D001)
ÁLLAMILAG AKKREDITÁLT KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>
FÓKUSZBAN A KÖZBESZERZÉSI TÖRVÉNY VÁLTOZÁSAI ÉS JOGGYAKORLAT 2019-BEN
ONLINE JOGI KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>