Nyugdíjrendszert érintő 2018/2019-es változások – Bér- és munkaügyi vezetők országos konferenciája


Helyszín
Hotel Arena **** (1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.)


Kategóriák


Az öregségi nyugdíjjogosultság szabályainál rendkívül lényeges változás lépett hatályba 2018 nyarán. Már nem kell megszüntetni a biztosítási kötelezettséggel járó jogviszonyt a nyugellátás megállapítása érdekében! Így az öregségi teljes nyugdíj, az öregségi résznyugdíj, a nők kedvezményes öregségi nyugdíjának megállapítására az egyéb jogosultsági feltételek teljesülése esetén akkor is sor kerül, ha a kérelmező foglalkoztatási jellegű jogviszonya, vagy megbízási jogviszonya nem szűnt meg. Konferenciánkon teljes körű áttekintést kaphat a 2018/2019-es nyugdíjrendszert érintő változásokkal kapcsolatban. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

TÉMAKÖRÖK

Változtak a nyugdíjba vonulás szabályai 2018. július 26-tól * Már nem kell megszüntetni a nyugdíjba vonulás érdekében a fennálló biztosítási kötelezettséggel járó jogviszonyt * Nyugdíjjogosultság 2018. július 26. előtt és 2018. július 26-tól * Korhatár * Szolgálati idő, jogosultsági idő * Fennálló jogviszonnyal kapcsolatos feltétel a változás előtt és a jogszabály változását követően * Mit jelent a könnyítés a különböző jogviszonyok esetében, a munkaviszonyban, közszférában, egyéb jogviszonyok vonatkozásában? * Nyugdíj melletti keresőtevékenység – kereseti korlát alakulása a különböző jogviszonyokban * Közszférára vonatkozóan továbbra is fennmaradnak a nyugdíj melletti munkavégzést korlátozó rendelkezések * A 0.5%-os növelésről * 2019. január 1-től a sajátjogú nyugdíjas munkavállalónak nem kell járulékot fizetnie * Milyen következményekkel jár ennek a szabálynak a beiktatása a keresetkorlátra és a 0.5%-os növelésre? * A nyugellátás megállapításával kapcsolatos egyéb szabályok * Szolgálati idő-jogosultsági idő-arányos szolgálati idő * A nyugdíj alapját képező átlagkeresetről * Az igényérvényesítés szabályairól * Hozzátartozói ellátásokról * Özvegyi nyugdíj, árvaellátás * Megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól * Rokkantsági ellátás * Rehabilitációs ellátás * Szakmai konzultáció, illetve az előadáson feltett résztvevői kérdések megválaszolása

ELŐADÓNK

  • TÁBOROSSYNÉ DR. MORVAI ZSUZSANNA jogász, társadalombiztosítási szakértő

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2018. november 20. (kedd) 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 24 900 Ft + Áfa / fő. – Ebéd igényelhető 3 800 Ft + áfa /fő áron!
  • Amennyiben 2018. november 13-ig regisztrál,
    21 700 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

TAKARÍTSON MEG 25% MÉG MA!

Amennyiben 2018. november 18-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
18 700 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00-14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. Ebéd külön igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk!
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>