Hatékony kintlévőség-kezelés – Fizetési meghagyás, végrehajtás – Online képzés


Kategóriák


A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:

2015. március 23-től 2015. december 31-ig

A KÉPZÉS DÍJA:

19 900 Ft + Áfa / fő

ELŐADÓK:

  • Dr. Szécsényi-Nagy Kristóf  jogi ügyvezető, Magyar Országos Közjegyzői Kamara
  • Dr. Kerepesy Krisztián bíró, Pesti Központi Kerületi Bíróság

dr. Kerepesy KrisztiánDr. Kerepesy Krisztián 1980-ban született, 2003-ban “summa cum laude” avatták doktorrá az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. Szakvizsgáit 2007-ben tette le “kitűnő” eredménnyel. 2003-tól fogalmazóként, 2007-től bírósági titkárként, 2009-től bíróként dolgozik. Bírói kinevezése után a Pesti Központi Kerületi Bíróságon vagyonjogi ügyeket tárgyalt, 2012. áprilisától a Közigazgatási és Igazságügyi minisztériumban az új Ptk. megalkotásáért felelős munkacsoport tagja berendelt bíróként. 2013. január 1-től a Fővárosi Törvényszékre felrendelt bíróként másodfokú bírói munkát végez.

AJÁNLÓ:

A cégek egymás közötti körbetartozása, késedelmes fizetése gyakori jelenség. Előadóink mind a jogszabályi, mind a gyakorlati lehetőségeket körbejárva adnak tanácsot, hogy hogyan előzhetjük meg az ilyen helyzeteket és hogyan juthatunk mihamarabb a pénzünkhöz.

A KÉPZÉS MENETE: A képzés moduláris, tematikusan kereshető!

Előadó: dr. Szécsényi-Nagy Kristóf

Előadó: dr. Kerepsy Krisztián

KÉPZÉSI TEMATIKA:

A fizetési meghagyással érvényesíthető követelések ▪ Az elektronikus rendszer használata ▪ A kérelem beadása ▪ Eljárási díj megfizetése ▪ A kérelem közjegyző általi vizsgálata ▪ A kérelem elutasítása ▪ A fizetési meghagyás kibocsátása ▪ A fizetési meghagyás kézbesítése a kötelezettnek ▪ Ellentmondás ▪ Perré alakulás ▪ Jogerő ▪ Végrehajtás elrendelése fizetési meghagyás alapján ▪ A bíróság szerepe az eljárásban▪ A kisértékű perek gyorsított és egyszerűsített eljárása ▪ Gyakorlati buktatók és a bírói gyakorlat a kisértékű perben ▪ A bíróság feladatai a fizetési meghagyás végrehajtása során ▪ Jogorvoslatok a végrehajtási eljárásban ▪ A végrehajtási kifogás ▪ A végrehajtási perek ▪  Konzultáció

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

Adobe Flash lejátszó:
Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse/frissítse az ingyenes szoftvert ITT:>>>

  • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
  • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Mobil hálózat esetén vételi helytől és szolgáltatótól függhet a rendelkezésre álló sávszélesség.