Ingatlan ÁFA 2020. (e-learning)


Kategóriák


Kreditpontos képzés

Alapjaiban változtak meg az ingatlannal kapcsolatos áfa-szabályok. A közösségi jog új ingatlan fogalmat vezetett be, ami a magyar szabályozás szempontjából is kötelezően irányadó. 2019. az utolsó év, amikor a lakásépítés áfája még csak 5 százalék, 2020. januártól már a normál 27 százalékos áfakulcs vonatkozik erre a tevékenységre. Az előadás során az 5%-os lakásáfa fokozatos kivezetése és más ingatlan építésével, átalakításával, bérbeadásával, hasznosításával kapcsolatos főbb áfa kérdések és a  közösségi jog új ingatlan fogalmi kerülnek a fókuszpontba.

A képzést kreditpontos és NEM kreditpontos formájában is elvégezheti!

TÉMAKÖRÖK

Ingatlan fogalma az EU jogszabályok tükrében ▪ Egyenes áfa és fordított áfa az ingatlan szektorban ▪ Ingatlanhoz kapcsolódó szolgáltatás fogalma ▪ Építési telek értékesítése ▪ Kulcsra kész ingatlan átadása ▪ Generálkivitelezők, építési alvállalkozók áfa kérdései ▪ Ingatlan értékesítése és bérbeadása ▪ Lakóingatlan értékesítése ▪ 5% áfa kivezetése ▪ 5% áfa vs. CSOK ▪ Mikor érdemes adókötelezettséget választani és mikor nem? ▪ Adólevonási szabályok és arányosítás, áfa korrekció ▪ Fő- és járulékos költségek ▪ Kereskedelmi szálláshely szolgáltatás, Airbnb. áfája, áfa mérték csökkenése 5%-ra ▪ Turizmus fejlesztési hozzájárulás kiterjesztése a kereskedelmi szálláshely-szolgáltatásra ▪ Közvetített szolgáltatások ▪ Folyamatosan teljesített szolgáltatások áfája

ELŐADÓNK

  • Dr. Sztankó Dániel vezető adószakértő, RSM Hungary Zrt.

AZ ONLINE KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK

  • 5 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, vállalkozási szakirány, NEM számviteli témakör (PM/311-199/2020.)
  • 5 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/312-175/2020)
  • 1 kreditpont – Könyvvizsgálók

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 19 900 Ft + Áfa / fő.

A KÉPZÉSI HATÁRIDEJE

  • A képzés korlátlanul 2020. december 27-ig elérhető!


MUNKÁJÁHOZ SZEREZZEN ÁLLAMI BIZONYÍTVÁNYT
< SZÁMLÁZÁSI ÜGYINTÉZŐI ISMERETEK >
(E-001831/2018/D004)
C. 2 NAPOS KURZUSUNKON!

A System Media Kft. az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

KÁRTYÁS FIZETÉS:
A kártyás fizetés után azonnal e-mailben elküldjük a képzés elkezdéséhez szükséges belépési kódokat, ill. a számlát. A képzést azonnal elkezdheti!

ÁTUTALÁSOS FIZETÉS:
A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazoló e-mailt küldünk. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. A befizetett díjbekérő után küldjük ki azokat a belépési kódokat, amivel az online képzést képzési portálunkon elkezdheti!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ONLINE KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATBAN >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
Támogatott böngészők: Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

HÁLÓZATI KÖVETELMÉNYEK:

Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

KAPCSOLT VÁLLALKOZÁSOK ADÓZÁSI PROBLÉMÁI
A CSOPORTOS TÁRSASÁGI ADÓALANYISÁG JOGINTÉZMÉNYE
ONLINE KÉPZÉS VADÁSZ IVÁNNAL
<< MOST MEGNÉZEM >>
SZANKCIÓK A MUNKAVÁLLALÓVAL SZEMBEN A BÍRÓI GYAKORLAT SZEMSZÖGÉBŐL
ONLINE KÉPZÉS
<< MOST MEGNÉZEM >>