Környezetvédelmi Termékdíj 2019. – Változások, jogszabály, gyakorlat, ellenőrzés


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


Ahogy azt már megszokhattuk, 2019. január 1-jétől újra változik a környezetvédelmi termékdíj törvény! A módosításai érintik a csomagolószer termékkört. Változik a reklámhordozó papírokkal kapcsolatos szabályozás. Ismét lesznek újdonságok az egyéni hulladékkezelést illetően. A jogalkotó emellett több helyen pontosítja a szabályozást, amely érinti a nyilvántartást és az ellenőrzéseket, vagyis a gazdálkodók termékdíjas teendőit is.
Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a vállalkozásoknak a bonyolult és sűrűn változó szabályrendszer, valamint a szerteágazó adminisztratív feladatok útvesztőjében. A kötelezettségek és a feladatok ismerete mellett nélkülözhetetlen az átgondolt, biztos alapokon nyugvó belső nyilvántartások kialakítása, amelyből megállapítható és alátámasztható a negyedéves termékdíj-fizetési kötelezettség.
A NAV nagy hangsúlyt fektet a termékdíj fizetés ellenőrzésére, ebből következően komoly a mulasztásokkal kapcsolatos bírság kockázata.
Az előadások és az azokat követő konzultációs lehetőség segítséget nyújt a termékdíjjal még csak most ismerkedő és a már rutinos kollégáknak egyaránt megfelelni az elvárásoknak és elkerülni a bírságokat!

FŐBB TÉMAKÖRÖK:

A termékdíj-szabályozás 2019. január 1-jétől várható változásai: Műanyag bevásárló táska, zacskó darab alapú díjtétele – Egyszer használatos műanyag pohár, edény díjtételemelése – Egyszer használatos műanyag evőeszközök (kanál, villa, kés, stb.), keverőpálca, szívószál termékdíja – Reklámhordozó papír: új díjtétel, mentességi szabályok – Az egyéni hulladékkezelés változásai – Átalányfizető mezőgazdasági termelő bevallási kötelezettsége – Nyilvántartással, ellenőrzéssel kapcsolatos egyéb változások Haladóknak a termékdíjról! – Hogyan lehet optimálisan kezelni a termékdíjjal kapcsolatos adminisztrációt?

ELŐADÓINK:

  • Debreczeni László környezetvédelmi termékdíj szakértő,
  • Borsányi-Bognár Levente szakmai ügyvezető, e-Termékdíj.hu Kft.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2018. november 27. (kedd), 9-16-ig, regisztráció 8:30-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 29 900 Ft + Áfa / fő. – Ebéd külön igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő áron!
  • Amennyiben 2018. november 23-ig regisztrál,
    30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron
    jelentkezhet rendezvényünkre!

A System Media Kft. az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

TAKARÍTSON MEG 40% MÉG MA!

Amennyiben 2018. november 25-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
17 940 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

ADÓELJÁRÁS - ADÓPER 2018. JANUÁR 1-TŐL
Kreditpontos online képzés Vadász Ivánnal
<< MOST MEGNÉZEM >>
ÜZLETI SZERZŐDÉSEK ADÓTERVEZÉSE
Online képzés Vadász Ivánnal
<< MOST MEGNÉZEM >>