Kötelező elektronikus közbeszerzés 2018. – Országos Közbeszerzési Konferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


FIGYELEM! HELYSZÍNVÁLTOZÁS!

A rendezvény új helyszíne:
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

 

2018 januárjától jelentős változás várható a közbeszerzések területén: nem kötelező jelleggel, de a papír alapú közbeszerzési eljárásról teljes egészében átállunk Magyarországon az elektronikus úton történő eljárásra. Még lehet csak válaszható opcióként használni az elektronikus rendszert a kötelező átállás előtt, de a kötelező átállásra – 2018. április 15-re – fel kell készülnünk. Hazánkban egységes elektronikus közbeszerzési rendszer került kialakításra, melynek használata minden ajánlatkérő és ajánlattevő számára kötelező lesz. Az elektronikus közbeszerzésre történő átállásra való felkészülés mellett, felhívjuk a figyelmet azokra a praktikus kérdésekre, melyekkel várhatóan szembesülni fognak az érintettek az elektronikus rendszer használata során.

ELŐADÓINK >>
  • DR. MOLNÁR MARGARÉTA közbeszerzési szakértő, az Európai Unió Bizottsága EXEP szakértő bizottságának tagja,
  • DR. TÁTRAI TÜNDE egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem, Európai Bizottság szakértője.

A KÉPZÉSI IDŐPONTOK:

2018. január 16. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 9 órától!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő.  – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

TAKARÍTSON MEG 40% MÉG MA!

Amennyiben 2018. január 14-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
40% KEDVEZMÉNNYEL 17 940 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhetnek a rendezvényünkre!

Amennyiben 2018. január 12-ig regisztrál,
30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhet rendezvényünkre!

NEM TUD ELJÖNNI A RENDEZVÉNYRE?
VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény anyagából ONLINE képzést készítünk, amely oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhető internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában!

Az e-learning képzés DR. MOLNÁR MARGARÉTA, DR. TÁTRAI TÜNDE és DR. FRIBICZER-NAGY GABRIELLA előadásait tartalmazza moduláris összeállításban a videó anyagokban témakörökre kereshetően.

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

ITT AZ ÚJ POLGÁRI PERRENDTARTÁS!
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >>
A KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁS ÚJ SZABÁLYAI – ÁKR-KP

Elektronikus közbeszerzés irányelvi értelmezése ▪ Elektronikus közbeszerzési példák Európában ▪ Az elektronikus közbeszerzési rendszer bemutatása ▪ Újdonságok, főbb változások elektronikus közbeszerzési eljárásban a papír alapú eljárással szemben ▪ Regisztráció ▪ Nyilatkozattétel, képviselet ▪ Egyes eljárási cselekmények elektronikus támogatása ▪ eESPD, E-certis ▪ Elektronikus aláírás kérdése ▪ Elektronikus adatbázisok ▪ Elektronikus aukció, elektronikus licit, elektronikus katalógus, Dinamikus Beszerzési Rendszer ▪ Konzultáció

SZAKMAI KONFERENCIÁK OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

Miért érdemes minket választania:

  • Olyan ajánlatot nyújtunk Önnek, ami az Ön idejéhez, kedvéhez igazodik.
  • Nem kell sehova utaznia, otthon, kényelmesen, a saját időbeosztása szerint tanulhat.
  • Nem kell résztvevőkre várakoznia, hogy elinduljon a képzés, akkor kezdi, amikor szeretné.
  • Nem kell helyettesítésről gondoskodnia a munkahelyén.
  • Munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén állnak rendelkezésére a 1/787-7570 telefonszámon és az szervezes@systemmedia.hu e-mail címen.

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉS – VIDEOLEJÁTSZÓ

a_kepzes_menete_2017

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. – Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.