Munkahelyi szankciók, kárigények a munkavállalóval szemben, bírói gyakorlat – Online jogi képzés dr. Kártyás Gáborral és az FKMB bírójával


Kategóriák


mje_fsz


A képzés
Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete
és a System Media közös rendezvényéből készült!

systemmedia_áll_kicsi

kulisity_mariadr-kartyas-gaborNem lehet egyetlen hibáért megválni egy egyébként jó dolgozó munkavállalótól. El kell fogadnunk, hogy esetenként még a precíz emberek is hibázhatnak. De melyik a megfelelő fegyelmezési eszköz? Mire ad lehetőséget a Munka Törvénykönyve? Az előadás bemutatja a munkavállaló nem megfelelő munkavégzése esetén alkalmazható munkajogi szankciórendszert és ennek alkalmazási szabályait, valamint ezek bírói gyakorlatát. Az online képzés a 2017. március 31-én megrendezett munkajogi konferenciából készült!

 

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
2018. március 31-ig!

A KÉPZÉS DÍJA:

 • Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő
 • Dr. Kulisity Mária bíró Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság
 • Dr. Kártyás Gábor munkajogász Opus Simplex Kft.

Nem lehet egyetlen hibáért megválni egy egyébként jó dolgozó munkavállalótól. El kell fogadnunk, hogy esetenként még a precíz emberek is hibázhatnak. De melyik a megfelelő fegyelmezési eszköz? Mire ad lehetőséget a Munka Törvénykönyve? Az előadás bemutatja a munkavállaló nem megfelelő munkavégzése esetén alkalmazható munkajogi szankciórendszert és ennek alkalmazási szabályait, valamint ezek bírói gyakorlatát.

TÉMAKÖRÖK: A munkavállalói kötelezettségszegések típusai ▪ A lehetséges szankciók ▪ A figyelmeztetés alkalmazása és jogi jelentősége ▪ Egyéb hátrányos jogkövetkezmények: a fegyelmi büntetések ▪ A fegyelmi megállapodás lényegi elemei ▪ A munkaviszony megszüntetése magatartásbeli okból ▪ Felmondás és azonnali hatályú felmondás ▪ Ha a munkavállaló kárt okoz: a kárfelelősség alapesete ▪ A munkavállaló kárfelelősségének terjedelme ▪ A kárigény érvényesítése a munkavállalóval szemben: fizetési felszólítás, munkaügyi per, munkabérből való levonás, munkavállalói biztosíték ▪ A tartozáselismerő nyilatkozat jelentősége ▪ A pénz-, és értékkezelő felelőssége ▪ A megőrzési felelősség feltételei és érvényesítése ▪ A leltárfelelősség, a leltárfelelősségi megállapodás, leltárhiány jogkövetkezménye ▪ A bűncselekménnyel okozott kár

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.