Munkáltatók, kifizetők év végi feladatai – Adatszolgáltatás, igazolások, nyomtatványok


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Az adatszolgáltatás, az igazolások kiadása év végén mindig jelentősen megnehezítik a bérszámfejtők, HR ügyintézők feladatait. Milyen változások kerültek bevezetésre? Hogyan kell kitölteni a nyomtatványokat? Milyen tartalmú igazolásokat kell kiadni? Az év végi teendők szakszerű elvégzéséhez ad Önnek tájékoztatást, gyakorlati eligazítást és praktikus tanácsokat előadónk.

TÉMAKÖRÖK:

Jogszabályi változások rövid ismertetése ▪ Továbbfejlesztett eSZJA rendszer legfontosabb ismérvei ▪ Munkáltatói, kifizetői adatszolgáltatások szerepe a 2018. évi adóbevallás tervezetek összeállításában ▪ Különadó megszűnésével kapcsolatos teendők ▪ Kilépő adatlap a 2019. adóévre ▪ Összesített igazolás (18M30) adattartalma ▪ Egyszerűsített foglalkoztatásból származó jövedelem igazolása ▪ Igazolás az ekho szerint adózó jövedelmekről ▪ 2019. évi adóelőleg-nyilatkozatok adattartalma ▪ 1+1 %-os rendelkező nyilatkozatok kezelése ▪ Konzultáció

ELŐADÓNK:

  • Mérey Ágnes osztályvezető, Nemzeti Adó és Vámhivatal

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2018. december 13. (csütörtök), 10-13-ig, regisztráció 9:30-tól!

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • Részvételi díj: 21 750 Ft + Áfa / fő.
  • Ellátás: a részvételi díj tartalmazza a bőséges svédasztalos üzleti reggelit, kávé, tea és frissítőket.
  • Háromfogásos ebéd igényelhető 3 200 Ft + áfa /fő áron a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a rendezvény után.
  • Amennyiben 2018. december 10-ig regisztrál
    19 750 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!

TAKARÍTSON 3 000 FT MÉG MA!

Amennyiben 2018. december 11-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
18 750 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, szendvicsek.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

CÉGKAPU BEÁLLÍTÁSAI, HASZNÁLATA
Online képzés a NISZ szakértőivel
<< MOST MEGNÉZEM >>
FELMONDÁS - FEGYELMI - KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉG
Munkajogi Képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>