Munkaszerződés – Munkaviszony létesítése szabályosan (2017) – Online munkajogi továbbképzés


Kategóriák


Előadóink gyakorlati oldalról közelítik meg, hogy a munkaviszony létesítése során milyen tartalmi elemeket érdemes szabályozni, milyen esetben milyen munkaszerződést kössenek a felek, mit tartalmazzon a munkaköri leírás. Kitérnek a munkaszerződés módosításával, valamint a részmunkaidővel, távmunkával, egyszerűsített foglalkoztatással kapcsolatos tudnivalókra is.

ELŐADÓINK >>

DR. KÁRTYÁS GÁBOR
munkajogász, Opus Simplex Kft.

DR. KOVÁCS SZABOLCS
munkajogász, Opus Simplex Kft.

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE, IDŐTARTAMA:
Korlátlan hozzáférés: 2017. május 29-től 2017. december 31-ig

2 modulban, 240 percben

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

Az ONLINE KÉPZÉST korlátlanul elérhető, visszanézhető 2017. december 31-ig!
Csoportos továbbképzésre is ajánljuk!

JOGI ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

ITT AZ ÚJ POLGÁRI PERRENDTARTÁS!
Jogi továbbképzés

 

ITT AZ ÚJ KÖZIGAZGATÁSI PERRENDTARTÁS!
Jogi továbbképzés

 

Amit minden munkaszerződésnek tartalmaznia kell ▪ Hogyan írjunk profi munkaszerződést ▪ Mit írjunk a munkaszerződésbe és mit a tájékoztatóba ▪ Díjazás a munkaszerződésben: alapbér és egyéb bérelemek ▪ A munkakör és a munkaköri leírás ▪ A próbaidős szabályos kikötése, alkalmazása ▪ Fegyelmi felelősség, bérpótlékok és egyéb új lehetőségek a munkaszerződésben ▪ Hogyan térhet el a munkaszerződés a törvénytől ▪ Feketelista: amit tilos kikötni a szerződésben ▪ A munkaszerződés módosítása: mikor kötelező, mikor nem szükséges ▪ Munkaszerződés határozott időre: mire figyeljünk ▪ Részmunkaidő, behívásos munkaviszony, munkakör-megosztás, távmunka ▪ Szóbeli munkaszerződés? Egyszerűsített foglalkoztatás ▪ Vezető állású munkavállalók munkaszerződése ▪ A Munka Törvénykönyve elfogadás alatt álló változása

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉS – VIDEOLEJÁTSZÓ

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

  • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
  • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
  • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
  • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.