Nonprofit gazdasági társaságok és civil szervezetek (alapítványok, egyesületek) számvitele és adózása 2019. – Kreditpontos képzés


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


Kreditpontos képzés

Előadásunkban a civil szervezetek (alapítvány, egyesület) és a nonprofit gazdasági társaságok számviteli és adózási előírásait mutatjuk be.

A KÉPZÉS AKKREDITÁLT CÍME: Nonprofit szervezetek számvitele és adózása 2019.

Kiemelt figyelmet fordítunk a foglalkoztatásokkal, az ingatlanhasznosítással kapcsolatos nyilvántartási és adózási szabályokra, a támogatások nyilvántartásával, elszámolásával és a beszámolóban való bemutatásával kapcsolatos előírásokra, illetve az SZJA 1% felhasználás szabályaira. Bemutatjuk a civil szervezetek megszűnésével, megszüntetésével kapcsolatos számviteli és adózási feladatokat.

HA NEM TUD ELJÖNNI, VÁLASSZA A RENDEZVÉNYBŐL KÉSZÜLT KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

ELŐADÓNK

 • Gottgeisl Rita adószakértő, könyvvizsgáló Adótanácsadók Egyesülete Nonprofit Tagozatának elnöke

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

 • 2019. szeptember 12. csütörtök 10-16-ig, regisztráció 9-től.

TÉMAKÖRÖK

A nonprofit szervezetek számviteli specialitásai – A nonprofit szervezetek adózási sajátosságai – A társasági adóalap megállapításának különös szabályai a nonprofit szervezetek esetében – Vállalkozási tevékenységet nem végző szervezetek bevallási kötelezettsége – A vállalkozási tevékenységet (illetve ingatlan hasznosítási tevékenységet) végző szervezetek adóalap meghatározásának menete – Civil szervezetek és az általános forgalmi adó – Civil szervezetek cél szerinti juttatásai és az SZJA – A helyi adók sajátos helyzete a civil szervezeteknél (helyi iparűzési adó, építmény és telek adó) – Az SZJA 1 % – Közreműködő személyek díjazása, adó és járulék kötelezettségek – Megszűnés – KONZULTÁCIÓ

A KÉPZÉSSEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK

A képzés akkreditált címe: Nonprofit szervezetek számvitele és adózása 2019.

 • 6 kreditpont – Regisztrált mérlegképes könyvelők, egyéb szervezeti (nonprofit) szakirány, nem számviteli témakör (PM/445-519/2019.)
 • 5 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ (PM/446-355/2019.)
 • 1 kreditpont – Könyvvizsgálók (BP-133/2019.)

RÉSZVÉTELI DÍJ

 • 29 900 Ft + Áfa / fő.
 • Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, büfé.
 • Ebéd igényelhető 3 200 Ft + áfa /fő áron.
 • Amennyiben 2019. szeptember 9-ig regisztrál,
  30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa áron
  jelentkezhet rendezvényünkre!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

TAKARÍTSON MEG 35% MÉG MA!

Amennyiben  egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
19 435 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

VÁLASSZA A RENDEZVÉNYEKBŐL KÉSZÜLT KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉSÜNKET

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot küldünk e-mail címükre .pdf formátumban.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

A System Media Kft. felnőttképzési engedélyszáma: E-001831/2018

KÉPZÉSAJÁNLÓ

(4 KREDIT) PÉNZÜGY SZAKIRÁNY KÖNYVELŐ TOVÁBBKÉPZÉS
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
(4 KREDIT) IFRS SZAKIRÁNY KÖNYVELŐ TOVÁBBKÉPZÉS
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>