PKI gyakorlatorientált képzés, avagy mi van a motorháztető alatt? Mobil ID és elektronikus aláírás workshop/gyakorlati képzés


Helyszín
Hotel Arena **** (1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.)


Kategóriák


microsec_logo_black_fn

WORKSHOP: A PKI gyakorlati oktatás keretében a résztvevők integrációs tapasztalatra tehetnek szert PKI alapú szolgáltatások felállításában. Szakértőink vezetésével egy mobil PKi alapú azonosítás, tranzakció és dokumentum aláírás funkciókkal rendelkező webszolgáltatás kerül felállításra. A résztvevők valós integrációs tapasztalatra tesznek szert a funkciók integrálásához szükséges komponensek alkalmazásában.

 • A képzés kiscsoportos! Maximum 25 fő vehet részt!
 • OKTATÓ: Paulik Tamás PKI szakértő, Microsec Zrt.
 • A képzésen való részvétel a CISA, CISM, CGEIT és CRISC minősítéssel rendelkezőknek 7,5 CPE pontot biztosít, illetve minden egyes hallgató oklevélben részesül.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

 • WORKSHOP: 2018. június 14. (csütörtök), 9-16-ig, regisztráció 8:30-tól!

A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:

 • Saját számítógép Windows, vagy OSX operációs rendszerrel,
 • Előre telepített Oracle VirtualBox szoftver,
 • A képzés előtt a résztvevők számára elérhetővé tett virtuális gép importálása és futtathatóvá tétele a VirtualBox-ba. (Ajánlott 10GB HDD, 2GB RAM),
 • Alapszintű Linux (Ubuntu) rendszergazdai ismeretek,
 • Alapszintű PHP, HTML, JavaScript ismeretek,
 • E-mail cím, amelyet a felhasználó a workshopon olvasni tud,
 • Android 5+, iOS 8.1+, vagy Windows Phone 8.1+ készülék,
 • Opcionálisan Adobe Reader telepítve a saját számítógépen.

A KÉPZÉS DÍJA:

 • WORKSHOP: 84 900 Ft + Áfa / fő. – A részvételi díj teljes ellátást tartalmaz (reggeli büfé, ebéd, kávészünetek) valamint a szükséges műszaki alapinfrastruktúrát. (Hálózati ellátás, wifi)
 • KONFERENCIA + WORKSHOP: 107 350 Ft + Áfa / fő – A részvételi díj teljes ellátást tartalmaz mind két napra (reggeli büfé, ebéd, kávészünet valamint a szükséges műszaki alapinfrastruktúrát. (Hálózati ellátás, wifi).

 

A képzés kiscsoportos! Maximum 25 fő vehet részt!
(A  regisztrációkat érkezési sorrendben igazoljuk vissza.)

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

 • Amennyiben jelentkezik a konferenciára is, akkor a konferencián 50%-os kedvezménnyel vehet részt!

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

ITT AZ ÚJ EURÓPAI ADATVÉDELMI RENDELET (GDPR)!
Adatvédelmi Konferencia a NAIH szakértőivel
<< JELENTKEZZEN ITT >>
ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ KÉPZÉS (DPO)
Kétnapos képzés az új GDPR szerint
<< JELENTKEZZEN ITT >>

A Microsec a Nyilvános Kulcsú Infrastruktúra (PKI) alkalmazásának és fejlesztésének a szakértője. Az első eIDAS szerinti minősített bizalmi szolgáltató Magyarországon, ennek keretében minősített hitelesítés-szolgáltatást, minősített időbélyegzés szolgáltatást és minősített archiválás szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Az elektronikus eljárások legmagasabb szintű védelmét biztosító technológia alapja szolgáltatásaink túlnyomó többségének, többek között a szabadalmi oltalommal védett PassBy[ME] megoldásnak is.
A Microsec szakértői az elmúlt évek alatt számos sikeres oktatást tartottak a PKI technológia terén, mely hiánypótló szerepet tölt be a hazai szakmai életben. Az szakmai alapokat jelentő előadásokat (link) követően a PKI technológia speciális alkalmazásaiba engedünk betekintést azon érdeklődő fejlesztőknek, akik az elméleti részen túl azt is tudni szeretnék, hogy hogyan kell a PKI technológiát konkrét üzleti alkalmazásokba integrálni.

Szakmai program: 

 1. Bevezetés
 2. Elméleti összefoglaló
 3. Használandó komponensek bemutatása
 4. Elkészítendő rendszer bemutatása
 5. Mobil üzenetküldés megvalósítása
 6. Mobil aláírás megvalósítása
 7. Komplex online bank megvalósítása
  a., Kétfaktoros autentikáció,
  b., Átutalási tranzakció jóváhagyása
  c., Szerződéskötés

A Microsec a Publikus Kulcsú Infrastruktúra (PKI) alkalmazásának és fejlesztésének a szakértője. Az első eIDAS szerinti magyarországi minősített bizalmi szolgáltató, amely keretében minősített hitelesítésszolgáltatást, minősített időbélyegzés-szolgáltatást és minősített archiválási szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Az elektronikus eljárások legmagasabb szintű védelmét biztosító technológia az alapja a Microsec szolgáltatásai túlnyomó többségének, többek között a szabadalmi oltalommal védett PassBy[ME] megoldásnak is.

A Microsec szakértői az elmúlt évek alatt számos sikeres oktatást tartottak a PKI technológia terén, mely hiánypótló szerepet tölt be a hazai szakmai életben. Az elektronikus aláírás az egyéb bizalmi szolgáltatások elméleti és műszaki alapjait, működését, valamint gyakorlati felhasználási területeiket bemutató előadás egyben kiváló alkalmat biztosít arra, hogy az oktatás résztvevői a vállalatuk rendszerére vonatkoztatva felismerjék a PKI nyújtotta biztonsági és üzleti előnyöket, így engedve teret olyan sikeres megoldásoknak, mint például a mobil ID vagy e-kézbesítés.

paulik-tamasPaulik Tamás PKI szakértő, Microsec Zrt.

 

 

 

 

 

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett szeminárium teremben.
Ellátás: A részvételi díj teljes ellátást tartalmat (reggeli büfé, ebéd, kávészünetek).
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>