Civil szervezetek aktualitásai 2017. (e-learning) – Egyéb szervezeti (nonprofit) szakirányon regisztrált könyvelők online továbbképzése


Kategóriák


Kreditpontos képzés

SZEREZZE MEG KEDVEZMÉNYES ÁRON ÉVES KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT
AZ EGYÉB SZERVEZETI (NONPROFIT) SZAKIRÁNY KREDITPONTOS CSOMAG MEGRENDELÉSÉVEL!

FIGYELEM!
A KÖNYVELŐ, ADÓSZAKÉRTŐ, ADÓTANÁCSADÓ, OASZ, KÖNYVVIZSGÁLÓ KREDITPONTOS KÉPZÉSEINKET
2017. DECEMBER 6. és 2017. DECEMBER 31. KÖZÖTT TUDJA ELVÉGEZNI!

Ajánljuk online kreditpontos képzésünket mindazoknak, akik szeretnék az ez évi jogszabályokat, változásokat megismerni és mindemellett összegyűjteni a 2017. évi krediteket egyéb szervezeti (nonprofit) szakirányon.

ELŐADÓNK >>

SZENTIRMAINÉ HOLI GABRIELLA
okleveles könyvvizsgáló,
adószakértő

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE, IDŐTARTAMA:
2017. július 3-tól 2017. december 31-ig!

A 4 KREDITPONTOS KÉPZÉS ÁRA:

 • Részvételi díj: 6 900 Ft + Áfa / fő

A Civil szervezetek aktualitásai 2017. (e-learning) – Egyéb szervezeti (nonprofit) szakirányon regisztrált könyvelők online továbbképzése elvégzésével megszerezhető kreditpontok >>

 • 4 kreditpont – Mérlegképes könyvelő Egyéb szervezeti (nonprofit) szakirány – NGM/72-784/2017.
 • 3 kreditpont – Adószakértők, adótanácsadók, okleveles adószakértők – NGM/76-614/2017.
 • 1 kreditpont – Könyvvizsgálók – BP-252/2017.

SZEREZZE MEG ÉVES KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT AZ EGYÉB SZERVEZET (NONPROFIT) SZAKIRÁNY KREDITPONTOS CSOMAG MEGRENDELÉSÉVEL!

A KREDITPONTOS CSOMAG 3 db ONLINE képzést tartalmaz:

(1) Számvitel 2017. – Kreditpontos online továbbképzés  TOVÁBB >>>
(2) Nyereményjátékok, promóciók, bónuszakciók adózása – SZJA – ÁFA – TAO kérdései – Kreditpontos online tanfolyam TOVÁBB >>>
(3) Civil szervezetek aktualitásai 2017. (e-learning) – Egyéb szervezeti (nonprofit) szakirányon regisztrált könyvelők online továbbképzése

16 KREDITPONTOS EGYÉB SZERVEZETI (NONPROFIT) SZAKIRÁNYOS KÉPZÉSI CSOMAG ÁRA:

 • Részvételi díj: 14 900 Ft + Áfa / fő – (A csomag 3 db online képzést tartalmaz!)

AZ EGYÉB SZERVEZET (NONPROFIT) SZAKIRÁNY KREDITPONTOS CSOMAG 3 db ONLINE képzésének elvégzésével megszerezhető kreditpontok:

 • 16 kreditpont – Mérlegképes könyvelő Egyéb szervezeti (nonprofit) szakirány
 • 15 kreditpont – Adószakértők, adótanácsadók, okleveles adószakértők
 • 4 kreditpont – Könyvvizsgálók

KREDITPONTOS ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

 • Szentirmainé Holi Gabriella okleveles könyvvizsgáló, adószakértő

Számviteli, nyilvántartási szabályok ▪ Adók a civil szervezeteknél ▪ Személyi jövedelemadó ▪ Általános forgalmi adó ▪ Társasági adó ▪ Szociális hozzájárulási adó és egészségügyi hozzájárulás ▪ Társadalombiztosítás ▪ Az adózás rendje ▪ Helyi adók

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot.

Kreditpontos képzés esetén ellenőrizzük, hogy a hallgató a számítógép előtt van (nézi a képzést) úgy, hogy a lejátszó 15 percenként megáll, a hallgatónak a PLAY gomb segítségével minden leálláskor (15 percenként) el kell ismét indítania. Amennyibe egy bizonyos időn belül nem indítja el a lejátszót, a rendszer kilépteti a hallgatót a portálról, a filmet ismételten csak elölről tudja elkezdeni.

Amennyiben a hallgató egyszer a filmet végignézte, megváltozik a lejátszó szerkezete, a videoanyag diánként (slide) kereshetővé válik. Szabadon kereshet benne 15 percenkénti leállások nélkül.

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉS – VIDEOLEJÁTSZÓ

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

FIGYELEM! Az NGM előírása szerint a kreditpontos képzést a megkezdésétől számított 60 napon belül el kell végeznie!

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.