Adatvédelem az interneten – Változások 2015-ben – DM, Hírlevél, FB, Reklám – Adatvédelmi Konferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2015. október 20. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő – Ebéd külön igényelhető 2 800 Ft + Áfa áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

 • Amennyiben 2015. szeptember 20-ig regisztrál,
  40% KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.
 • dr. Kulcsár Zoltán adatvédelmi szakértő PPOS
kulcsar_zoltan

dr. Kulcsár Zoltán

Előadónkról: Dr. Kulcsár Zoltán adatvédelmi szakértő, jogász-informatikus mérnök. Hét éve kizárólag a személyes adatok védelmével és közérdekű adatok nyilvánosságával foglalkozik, olyan vállalatoknál, mint a Díjbeszedő Zrt., a Drogerie Markt, az Ikea, a MÁV-Start, vagy éppen a Neckermann. Rendszeresen tart előadást bankok, biztosítók, direkt marketing cégek illetve egészségügyi, hírközlési szervezetek részére.

Lassan már nincs olyan cég, amely ne használná ki termékei, szolgáltatásai értékesítésére az internet adta lehetőségeket. Képzésünket minden olyan cégnek ajánljuk, amelynek van honlapja, vagy direkt marketing tevékenységgel népszerűsíti termékeit, szolgáltatásait. Szakértő előadónk ismerteti a szabályokat és gyakorlati példán keresztül mutatja be az esetleges jogsértések következményeit!

Jöjjön el konferenciánkra, ismerkedjen meg a törvényi változással és kerülje el Ön is a bírságot! Az Adatvédelmi Hatóság a közelmúltban számos esetben szabott ki több milliós bírságot és volt eset, amikor a maximálisan kiszabható 10.000.000,-Ft-os büntetést határozta meg. A Hatóság bírsága részben a piacon elterjedt gyakorlatot kifogásolta, így a Hatóság szigora bármelyik direkt marketing tevékenységet folytató vállalkozást elérheti.

– Direkt marketing szabályok bemutatása általánosságban, és a 20 millió forintos bírságot kiszabó határozat fényében.
A résztvevők megtudhatják:

 • miként lehet jogszerűen e-mail vagy postai hírlevelet küldeni,
 • telemarketinges tevékenységet végezni,
 • honnan lehet és honnan nem lehet adatbázisokat gyűjteni,
 • mit lehet kezdeni az info@cégnév.hu e-mail címmel,
 • milyennek kell lennie egy e-mail hírlevél felépítésének,

A hatóság direkt marketing határozatának fontosabb rendelkezéseit bemutatja szakértőnk, és gyakorlatias tanácsokat ad a bírság elkerülése érdekében.

– A jogellenes adatkezelés következményei;

Adatvédelmi Hatóság, bíróság, Fogyasztóvédelmi Hatóság, Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, Gazdasági Versenyhivatal, MNB, jegyző, rendőrség, ügyészség. Ők mind eljárhatnak az adatvédelmi ill. reklámtörvényi kötelezettség megszegésekor. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 20 millió forint bírságot szabhat ki. A Büntető Törvénykönyv akár három év börtönnel fenyegeti a személyes adattal visszaélést.

 – Speciális online marketing eszközökre vonatkozó adatvédelmi gyakorlat:

 • viselkedésalapú reklámok,
 • webanalitikai eszközök (mint pl. Google Analytics, Medián Webaudit),
 • hirdetést kiszolgáló kódok (pl. Adverticum, AdSense),
 • különféle cookie-kra vonatkozó szabályok,
 • közösségi portálokkal kapcsolatos adatkezelések (főként a Facebook social pluginek),
 • ajánló rendszerek (Gravity),
 • „küldd tovább” típusú eszközök,
 • külső hírlevél modulok.

 – Konzultáció

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények, ebéd. Ebéd külön igényelhető 2 800 Ft + Áfa áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.