Béren kívüli juttatások 2018. – Költségtérítések – Kiküldetések – Szakmai Konferencia a Deloitte szakértőjével


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


   

A munkáltatónak extra kiadásai keletkezhetnek, ha a dolgozó a lakóhelyétől távol dolgozik, vagy a munkavégzés szokásos helyétől eltérő helyen végzi munkáját. Az utazással, szállással kapcsolatos költség megfelelő dokumentációval adómentesen elszámolható, míg dokumentáció hiányában számos kockázatot rejt magában. Csábító kilométerenként 15 Ft költségtérítést kapni, de vajon milyen esetekben fizethető adófizetés nélkül ez a dolgozónak. Jár vagy adható? Munkába jár vagy üzleti célból utazik, ha a lakásról indul üzleti partnerhez? Kiküldetés elrendelése, vagy külföldi út utólagos elszámolása? Számos további kérdés merül fel e témakörrel kapcsolatosan.

Előadásunk során tematikusan dolgozzuk fel az egyes fogalmakat, a kifizetések minősítését adójogi szempontból és azok adókövetkezményeit különös figyelemmel nem csak a belföldi, hanem a külföldi kiküldetések kapcsán felmerülő sajátosságokra is.

horvathne_szabo_beata_systemmedia

ELŐADÓNK:
HORVÁTHNÉ SZABÓ BEÁTA
igazgató,
Deloitte Zrt.

 

TÉMAKÖRÖK: Dolgozói juttatások rendszere, mely nem egyenlő a cafeteriával ▪ Munkáltatói juttatások típusai ▪ Dolgozók részére adott juttatások adójogi minősítése és szja eho/járulék vonzata ▪ Közkedvelt cafeteria juttatások ▪ Egyes meghatározott juttatások, melyek tipikusan nem cafeteria elemek ▪ Adómentes juttatások ▪ Költségtérítés ▪ Utólagos elszámolás az szja rendszerében ▪ Kiküldetés ▪ Üzleti utazás során gyakran felmerülő kiadások elszámolása rövid és hosszú távú kiküldetések esetén ▪ Külföldi kiküldetés esetén irányadó szja és tb szabályok ▪ Konzultáció

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

2018. március 13. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 9-tól.

VÁLASSZA ONLINE, KREDITPONTOS KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

RÉSZVÉTELI DÍJ:

Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő.  – Ebéd igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

TAKARÍTSON MEG 40% MÉG MA!

Amennyiben 2018. március 11-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
40 % KEDVEZMÉNNYEL 17 940 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhetnek a rendezvényre!

 

Amennyiben 2018. március 11-ig regisztrál,
30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhet rendezvényünkre!

VÁLASSZA ONLINE, KREDITPONTOS KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.
ELŐADÓ: SIKE OLGA

KÉPZÉSAJÁNLÓ

NYUGDÍJ 2018. NYUGDÍJAS FOGLALKOZTATÁS
Bér- és Munkaügyi Vezetők Országos Konferenciája
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >>
EURÓPAI ADATVÉDELMI RENDELET (GDPR)
Országos Adatvédelmi Konferencia a NAIH szakértőivel
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓ >>

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. – Ebéd külön igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>