Cafeteria 2019.


Helyszín
Hotel Arena **** (1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.)


Kategóriák


FIGYELEM! A KÉPZÉS LÉTSZÁMA BETELT

Jelentkezzen a 2018. november 6-án megrendezésre kerülő
Cafeteria, béren kívüli juttatások változásai 2019. – HR Reggeli a NAV szakértőjével c. képzésünkre!

Túl az első sokkon, amit a jövő évi adótörvény változás okozott, el kell gondolkoznunk ezután milyen juttatásokkal tudjuk a munkavállalóinkat megtartani, motiválni. Annak érdekében, hogy optimális megoldást találjunk, mely mind a munkavállaló mind a vezetés igényeinek megfelel, időben el kell sajátítani az adózási ismereteket. A népszerű cafeteria elemek át fognak rendeződni. Van aki “béresítésen” gondolkozik, de a legrosszabb forgatókönyv szerint meg is szűnhet a céges juttatási rendszer. A munkavállalók egészségét, rekreációját, jövőbeli nyugdíját szem előtt tartó munkáltatók viszont azon gondolkodnak, hogyan lehet biztosítani a továbbiakban is ezeket a juttatásokat. Az előadás során részletesen ismertetjük, miként változnak az egyes juttatások adóterhei és az adminisztráció. Áttekintünk valamennyi adóköteles és adómentes juttatási lehetőséget.
Az előadás interaktív, a jogszabályok megismerésén túl gyakorlati tudnivalókkal is gazdagodhat. Kinek szól az előadás? Minden humánerőforrás és pénzügyi területen dolgozónak, akinek fel kell készülnie a cafeteria szabályzat átdolgozására, a rendelkezésre álló keret meghatározására és minden munkavállalónak, akinek dönteni kell, számára mi lesz a legmegfelelőbb juttatás.

TÉMAKÖRÖK: A munkavégzés feltételéül szolgáló juttatások * Az oktatási kiadások adókövetkezményei * A jövőre is egyes meghatározott juttatásként adózó jövedelmek * A jövőre is béren kívüli juttatásként kezelendő juttatások * Az adómentesen adható juttatások * A munkaviszonyos jövedelemként számfejtendő, de nem pénzben adott vagyoni értékek * Hosszú távú ösztönzők, értékpapírok, biztosítások, önkéntes pénztárakba történő befizetések * Megoldási alternatívák a lakhatási költségek finanszírozására * Számítások a lakás bérleti díjakra, ha kér a dolgozó számlát és ha nem * Mi marad az egyes juttatásokból a dolgozónak és mibe kerül a munkáltatónak? * A jutalmak és juttatások közötti különbségek, az átminősítés kockázatai * Amit Önök megkérdeznek: szakmai konzultáció az előadóval

A KÉPZÉS DÍJA:

  • Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő. – Ebéd igényelhető 3 800 Ft + áfa /fő áron!

ELŐADÓNK: HORVÁTHNÉ SZABÓ BEÁTA
adótanácsadó

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2018. október 15. (hétfő) 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

Amennyiben 2018. október 11-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
18 700 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

  • Amennyiben 2018. október 9-ig regisztrál,
    21 700 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!

TAKARÍTSON MEG 25% MÉG MA!

KÉPZÉSAJÁNLÓ

BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK 2018.
Költségtérítések - Kiküldetések
Kreditpontos online képzés a Deloitte szakértőjével!
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>
(16 KREDIT) ADÓ/SZÁMVITEL
Könyvelőirodák, adószakértők, adótanácsadók, OASZ, könyvvizsgálók kreditpontos továbbképzése
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00-14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. Ebéd külön igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>