Fontos változások a nyugdíjrendszerben – Bér- és munkaügyi vezetők országos konferenciája


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A RENDEZVÉNY LÉTSZÁMA BETELT!

Jelentkezzen át a 2018. november 21-i képzésünkre!

Az öregségi nyugdíjjogosultság szabályainál rendkívül lényeges változás lépett hatályba 2018 nyarán. Már nem kell megszüntetni a biztosítási kötelezettséggel járó jogviszonyt a nyugellátás megállapítása érdekében! Így az öregségi teljes nyugdíj, az öregségi résznyugdíj, a nők kedvezményes öregségi nyugdíjának megállapítására az egyéb jogosultsági feltételek teljesülése esetén akkor is sor kerül, ha a kérelmező foglalkoztatási jellegű jogviszonya, vagy megbízási jogviszonya nem szűnt meg. A módosítás jelentős hatással van a munkaviszonyra, megbízási jogviszonyra és egyéb foglalkoztatási jogviszonyra is. Konferenciánkon teljes körű áttekintést kaphat a változásokkal kapcsolatban mind a nyugdíj, mind a munkáltatók, mind a munkavállalók szemszögéből. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

ELŐADÓNK:

TÁBOROSSYNÉ DR. MORVAI ZSUZSANNA
jogász, társadalombiztosítási szakértő

TÉMAKÖRÖK: Mit jelent az új szabályozás a munkaviszonyban állók vonatkozásában? * Mit jelent a közszférában foglalkoztatottak esetében és a vállalkozói jogviszonyban? * Hogyan alakul a nyugellátás folyósítása keresőtevékenység esetén? * Melyik jogviszonyban, milyen korlátozásokra kell figyelni? * Mi lesz a sorsa a 0,5%-os emelésnek 2019-től? * Szolgálati idő – Jogosultsági idő * A szolgálati idő szerepe a nyugellátások megállapításánál * Mi minősül szolgálati időnek? * Mi minősül jogosultsági időnek? * Szolgálati idő igazolása * Arányos szolgálati idő * Az egyeztetési eljárás jelentőségéről * A nyugdíj alapját képező átlagkeresetről * Milyen időszak kereseteiből kell kiszámítani a nyugdíj alapját képező átlagkeresetet? * Számítás módja * Nyugdíjnövelés (0.5%) * A hozzátartozói ellátásokról * Özvegyi nyugdíj * Árvaellátás * Baleseti hozzátartozói ellátások * Méltányosság lehetősége a nyugdíjrendszerben * Igényérvényesítés szabályai * Megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól * Rokkantsági ellátás * Rehabilitációs ellátás * Az ellátásokra jogosító feltételek * Az ellátások folyósítása melletti keresőtevékenység- kereseti korlát * Az ellátások megszűnésére- megszüntetésére vonatkozó szabályokról * A kivételes rokkantsági ellátásról * Szakmai konzultáció, illetve az előadáson feltett résztvevői kérdések megválaszolása

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

  • 2018. október 24. (szerda) 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:

  • Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő.
  • Ebéd igényelhető 3 200 Ft + áfa /fő áron!

Amennyiben 2018. október 22-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
18 700 FT + ÁFA / FŐ ÁRON
jelentkezhetnek rendezvényünkre!

  • Amennyiben 2018. október 15-ig regisztrál,
    21 700 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre!

TAKARÍTSON MEG 25% MÉG MA!

KÉPZÉSAJÁNLÓ

BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOK 2018.
Költségtérítések - Kiküldetések
Kreditpontos online képzés a Deloitte szakértőjével!
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>
(16 KREDIT) ADÓ/SZÁMVITEL
Könyvelőirodák, adószakértők, adótanácsadók, OASZ, könyvvizsgálók kreditpontos továbbképzése
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00-14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. Ebéd külön igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk!
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>