Kapcsolt vállalkozások adózási problémái (TAO-csoport alapítás 2019. novemberében) – Adókonferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A vállalkozások közötti kapcsoltság fennállása lehetőséget ad az adóhatóság számára, hogy hátrányos módon beavatkozzék az adóalanyok gazdálkodásába, ennek megelőzésére kínálunk megoldásokat. Ismertetjük az adóellenőrzések gyakorlati tapasztalatait, a védekezés technikáit.

Bemutatásra kerül a csoportos társasági adóalanyiság jogintézménye, amely jelentős könnyítést jelent a vállalkozások életében.

HA NEM TUD ELJÖNNI, VÁLASSZA A RENDEZVÉNYBŐL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

ELŐADÓINK

  • Vadász Iván okleveles adószakértő, a Magyar Adótanácsadók Egyesületének alelnöke,
  • Dr. Pallós Veronika ügyvéd, adótanácsadó.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2019. október 16. (szerda) 10-15-ig, regisztráció 9-tól.

TÉMAKÖRÖK

Kapcsolt vállalkozások meghatározásának szabályai, lépései ▪ Bejelentési kötelezettségek ▪ Adatszolgáltatás ▪ Adóalap korrekciók a Tao-ban és az Áfa-ban ▪ Cégszerkezet átalakítások ▪ A kapcsoltság hátrányai ▪ A kapcsoltság megszüntetésének technikái ▪ Transzferárazás ▪ Ingyenes ügyletek ▪ ÁFA csoport helye az adótervezésben ▪ Felkészülés a 2019. év végén választható csoportos társasági adóalanyiságra ▪ Tao csoport előnyei: az adókedvezmények és veszteségek szétterítése, a transzferárazás megszűnése ▪ Tao csoport alapítása, működése ▪ Konzultáció

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő / nap.
  • Ebéd igényelhető: 3 200 Ft + áfa / fő / nap áron!
  • Amennyiben 2019. október 14-ig regisztrál,
    20% KEDVEZMÉNNYEL 23 920 Ft + Áfa áron
    jelentkezhet rendezvényünkre!

TAKARÍTSON MEG 30% MÉG MA!

Amennyiben egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  20 930 Ft + Áfa / fő / áron
jelentkezhetnek a rendezvényünkre!

VÁLASSZA A RENDEZVÉNYEKBŐL KÉSZÜLT ONLINE KÉPZÉST!

A System Media Kft.-t az OPTEN “A” minősítésű üzleti partnernek nyilvánította! Az “A” kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények.
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot küldünk e-mail címükre .pdf formátumban.
Az online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>

A System Media Kft. felnőttképzési engedélyszáma: E-001831/2018

KÉPZÉSAJÁNLÓ

(4 KREDIT) PÉNZÜGY SZAKIRÁNY KÖNYVELŐ TOVÁBBKÉPZÉS
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>
(4 KREDIT) IFRS SZAKIRÁNY KÖNYVELŐ TOVÁBBKÉPZÉS
Online képzés
<< MOST MEGNÉZEM >>