Szankciók a munkavállaló kötelezettségszegése esetén: felmondás, fegyelmi és kártérítési felelősség – Munkajogi Konferencia


Helyszín
Hunguest Hotel Millennium *** Superior (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)


Kategóriák


A képzés Magyar Jogászegylet Fővárosi és Pest Megyei Szervezete és a System Media közös rendezvénye! mje_fsz

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

Nem lehet egyetlen hibáért megválni egy egyébként jó dolgozó munkavállalótól. El kell fogadnunk, hogy esetenként még a precíz emberek is hibázhatnak.

 • De melyik a megfelelő fegyelmezési eszköz?
 • Mire ad lehetőséget a Munka Törvénykönyve?

Az előadás bemutatja a munkavállaló nem megfelelő munkavégzése esetén alkalmazható munkajogi szankciórendszert és ennek alkalmazási szabályait, valamint ezek bírói gyakorlatát.

TÉMAKÖRÖK: A munkavállalói kötelezettségszegések típusai ▪ A lehetséges szankciók ▪ A figyelmeztetés alkalmazása és jogi jelentősége ▪ Egyéb hátrányos jogkövetkezmények: a fegyelmi büntetések ▪ A fegyelmi megállapodás lényegi elemei ▪ A munkaviszony megszüntetése magatartásbeli okból ▪ Felmondás és azonnali hatályú felmondás ▪ Ha a munkavállaló kárt okoz: a kárfelelősség alapesete ▪ A munkavállaló kárfelelősségének terjedelme ▪ A kárigény érvényesítése a munkavállalóval szemben: fizetési felszólítás, munkaügyi per, munkabérből való levonás, munkavállalói biztosíték, beszámítás ▪ A tartozáselismerő nyilatkozat jelentősége ▪ A pénz-, és értékkezelő felelőssége ▪ A megőrzési felelősség feltételei és érvényesítése ▪ A leltárfelelősség, a leltárfelelősségi megállapodás, leltárhiány jogkövetkezménye ▪ A gondatlanul okozott kár ▪ A bűncselekménnyel okozott kár ▪ Konzultáció

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:

 • 2018. szeptember 11. (kedd), 10-15-ig, regisztráció 9-tól.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

Részvételi díj: 29 900 Ft + Áfa / fő.  – Ebéd igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő.

ELŐADÓINK >>>

DR. SIVÓ-DARÁZS ORSOLYA
bíró, FKMB
DR. KÁRTYÁS GÁBOR
munkajogász, Opus Simplex Kft.

Amennyiben 2017. szeptember 9-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
40 % KEDVEZMÉNNYEL 17 940 Ft + Áfa / fő áron
jelentkezhetnek a rendezvényre!

 • Amennyiben 2018. szeptember 9-ig regisztrál,
  30% KEDVEZMÉNNYEL 20 930 Ft + Áfa / fő áron
  jelentkezhet rendezvényünkre!

VÁLASSZA ONLINE KÉPZÉSÜNKET, HA NINCS IDEJE ELMENNI RENDEZVÉNYÜNKRE!

Az ONLINE KÉPZÉST korlátlanul elérhető, visszanézhető 2019. március 31-ig!
Csoportos továbbképzésre is ajánljuk!

A TÁVOKTATÁSOS ONLINE KÉPZÉS ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető, témakörre kereshető tananyag.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

ONLINE KÉPZÉSAJÁNLÓ

A CÉGKAPU GYAKORLAT
Beállításai - használata
A NAV és NISZ szakértőivel
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>
ÚJ ADÓELJÁRÁS, ADÓPER
A könyvelő, az adótanácsadó és az ügyvéd szerepe az eljárásban
<< TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. – Ebéd külön igényelhető: 3 800 Ft + áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>