Személygépjármű adózása, lízing – Online képzés


Kategóriák


Kreditpontos képzés

A lízing, mint finanszírozási forma egyre növekvő súllyal részesedik a kkv és vállalati szektorban. Hallgatóink megismerhetik a hitelen kívüli egyéb finanszírozási lehetőségeket, különféle szabályozási, elszámolási formákat szakértő előadóink tolmácsolásában. Emellett különös hangsúlyt fektetünk a személygépkocsikkal kapcsolatos adózási kérdések vizsgálatára.

dr. Kelemen László előadása

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2016. december 31-ig.

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 19 900 Ft + Áfa / fő.

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL EGYSZERRE MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

  • 4 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ
  • 2 kreditpont – Könyvvizsgálók

KREDITPONTOS KÉPZÉSAJÁNLÓ

A lízing, mint finanszírozási forma egyre növekvő súllyal részesedik a kkv és vállalati szektorban. Hallgatóink megismerhetik a hitelen kívüli egyéb finanszírozási lehetőségeket, különféle szabályozási, elszámolási formákat szakértő előadóink tolmácsolásában. Emellett különös hangsúlyt fektetünk a személygépkocsikkal kapcsolatos adózási kérdések vizsgálatára.

TÉMAKÖRÖK: Általános, a lízingügyletekre vonatkozó kérdések ▪ A lízing fogalma, a lízingügyletek jogi sajátosságai ▪ A zárt és a nyílt végű lízing áfa-szabályai ▪ Az operatív lízing áfa-rendszerbeli kezelése ▪ A személygépjármű-lízing áfa visszaigénylésének lehetősége ▪ A lízingszerződés futamidő alatti meghiúsulásának áfa-rendszerbeli elszámolása ▪ Konzultáció

Személygépkocsival kapcsolatos adóterhek: cégautóadó, gépjárműadó ▪ Egyéb adók: illeték, helyi adók, stb. ▪ Flottakezeléssel kapcsolatos kérdések, hogyan döntsünk céges autó beszerzésekor / bérbevételekor ▪ Számviteli adózási kérdések összefoglalása

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

lapozz

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

Adobe Flash lejátszó:
Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse/frissítse az ingyenes szoftvert ITT:>>>

  • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
  • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.