A követeléskezelés jogi, számviteli és adózási kérdései – Online képzés


Kategóriák


    sssss
A képzés szakmai támogatója:

ecovis _logo_300

dr. Kelemen LászlóA követelések kezelése folyamatos kérdésként merül fel egy adott cég életében. A képzés során komplex módon szeretnénk bemutatni a követelésekkel kapcsolatos szabályokat, jogi, számviteli és adózási oldalról. Kezdve a követelés fogalmával, az érvényesíthetőség kérdéskörével, folytatva a számviteli kérdések bemutatásával, eljutva az ehhez kapcsolódó adózási kérdések részletes bemutatásához.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
2016. december 31-ig

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.

dr. Kelemen László előadása (Online képzés)

KREDITPONTOS KÉPZÉSAJÁNLÓ

 • VÁLLALKOZÁSI SZAKIRÁNYOS KREDITPONTOS KÉPZÉST KERES? TOVÁBB >>>
 • PÉNZÜGYI SZAKIRÁNYOS KREDITPONTOS KÉPZÉST KERES?TOVÁBB >>>
 • IFRS SZAKIRÁNYOS KREDITPONTOS KÉPZÉST KERES? TOVÁBB >>>
 • ÁHT 4 KIEGÉSZÍTŐ KREDITPONTOS KÉPZÉST KERES? TOVÁBB >>>
ingatlanafa
 • Dr. Kelemen László adószakértő, jogász ECOVIS Tax Solution Kft.
 • Dr. Pályi Zoltán adószakértő, mérlegképes könyvelő ECOVIS Tax Solution Kft.
 • Dr. Hortobágyi Sándor ügyvéd ECOVIS Tax Solution Kft.
 • Rácz Gábor adótanácsadó, szenior tanácsadó ECOVIS Tax Solution Kft.

A követelések kezelése folyamatos kérdésként merül fel egy adott cég életében. Az online képzés során komplex módon szeretnénk bemutatni a követelésekkel kapcsolatos szabályokat, jogi, számviteli és adózási oldalról. Kezdve a követelés fogalmával, az érvényesíthetőség kérdéskörével, folytatva a számviteli kérdések bemutatásával, eljutva az ehhez kapcsolódó adózási kérdések részletes bemutatásához.

TÉMAKÖRÖK: A követelés fogalma ▪ a követelés érvényesítése ▪ a követelés érvényesítésének szakaszai ▪ milyen várható költségekkel kell számolni ▪ mi az érvényesítés időtartama ▪ milyen buktatókkal kell számolni ▪ a követelések kimutatása a számvitelben ▪ a kétes követelések értékelése ▪ értékvesztés elszámolása ▪ értékvesztés visszaírása ▪ behajthatatlan követelések kezelése ▪ követelések elengedése ▪ árengedmények, áfa alap-csökkentések ▪ számlakorrekció lehetősége ▪ kártérítés, kártalanítás, behajtási költségek átterhelése ▪ követelések értékesítése, faktorálás, behajtás, portfólió-értékesítés ▪ társasági adózás

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

lejatszo_kereses

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

 • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
 • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.