Pénzintézeti mérlegképes továbbképzés 2016. – Pénzügyi szakirányon regisztrált könyvelők kreditpontos online továbbképzése


Kategóriák


Kreditpontos képzés

Ajánljuk rendezvényünket mindazon pénz-, és hitelintézetnél dolgozó könyvelőnek, akik szeretnék a hatályos jogszabályokat gyakorlati oldalról megismerni, és megszerezni a 4 kreditpontot pénzügyi szakterületen!

 • VÁLASSZA KREDITPONTOS CSOMAGUNKAT!
  KEDVEZMÉNYES ÁRON SZEREZZE MEG AZ ÉVES KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT IS A SYSTEM MEDIÁNÁL!

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2016. február 29-től 2016. december 31-ig!

A KÉPZÉS DÍJA:

 • Részvételi díj: 12 900 Ft + Áfa / fő
 • PÉNZÜGYI SZAKIRÁNY KREDITPONTOS CSOMAG II. (ONLINE) ára: 17 900 Ft + Áfa / fő

PÉNZINTÉZETI MÉRLEGKÉPES TOVÁBBKÉPZÉS 2016. – ONLINE KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK > >

 • 4 kreditpont – Mérlegképes könyvelőknek Pénzügyi szakirányon – NGM/10-167/2016
 • 4 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ – NGM/12-162/2016
 • 1 kreditpont – Könyvvizsgáló

SZEREZZE MEG ÉVES KÖTELEZŐ KREDITPONTJAIT PÉNZÜGYI SZAKIRÁNY KREDITPONTOS CSOMAG II. (ONLINE) MEGRENDELÉSÉVEL:

PÉNZÜGYI SZAKIRÁNY KREDITPONTOS CSOMAG II. (ONLINE)

A csomag tartalma (3 db kreditpontos online képzés):

 1. Pénzintézeti mérlegképes továbbképzés 2016. – Pénzügyi szakirányon regisztrált könyvelők kreditpontos online továbbképzéses (4 kreditpont)
 2. ÁFA 2016. – Folyamatosan teljesített ügyletek új szabályai – Aktuális számlázási kérdések – Online képzés dr. Csátaljay Zsuzsával >>
 3. Számvitel 2016. – Online képzés >>

PÉNZÜGYI SZAKIRÁNY KREDITPONTOS CSOMAG II. (ONLINE) ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK > >

 • 4 kreditpont – Mérlegképes könyvelőknek Pénzügyi szakirányon
 • 13 kreditpont – Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakirány, nem számviteli témakör 5 kredit, számviteli témakör 8 kredit)
 • 17 kreditpont – Adószakértők, AT, OASZ
 • 5 kreditpont – Könyvvizsgáló
 • Gróf Gabriella adószakértő, adótanácsadó

Ajánljuk rendezvényünket mindazon pénz-, és hitelintézetnél dolgozó könyvelőnek, akik szeretnék a hatályos jogszabályokat gyakorlati oldalról megismerni, és megszerezni a 4 kreditpontot pénzügyi szakterületen!

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

lapozz

REGISZTRÁCIÓ: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A regisztrációt követő visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Az azonosítás miatt kérjük a díjbekérő sorszámát a “Megjegyzés” mezőbe feltüntetni. A részvételi díj banki beérkezését követő 3 munkanapon belül küldjük a képzések indításához szükséges belépési kódokat és további képzési információkat. A képzést a http://e-systemmedia.hu/moodle oktatási portálon tudják elkezdeni. Az online képzésekhez oktatási segédanyagot biztosítunk letölthető .pdf formátumban.

IGAZOLÁSOK: A képzések elvégzését követő 14 munkanapon belül küldjük a képzés elvégzését igazoló hivatalos igazolásokat, ill. lejelentjük az illetékes szerv felé.

Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

Adobe Flash lejátszó:
Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse/frissítse az ingyenes szoftvert ITT:>>>

 • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
 • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.