Bírósági végrehajtás 2017. – Évközi változások, az ingatlan-végrehajtás legújabb szabályai – Online Jogi továbbképzés


Kategóriák


A képzést a Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a System Media közös rendezvényéből készült! mje_fsz

A pénzkövetelések érvényesítésének legvégső, egyben legfontosabb lépése a bírósági végrehajtás. Előadónk végigvezet a végrehajtási eljárás szakaszain, különös figyelmet szentelve a bírósági végrehajtások döntő többségét adó közjegyzői ügyek részleteire.

Rövid kitekintést is kapunk a végrehajtási törvény tervezett módosításáról, a nemrég elfogadott változásokról.

ELŐADÓNK >>

FÓNYINÉ DR. KAZARECZKI ANDREA
csoportvezető, címzetes törvényszéki bíró
PKKB

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
A képzés 2017. május 1-től 2017. december 31-ig korlátlanul megnézhető, visszanézhető!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.

TOVÁBBI KÖVETELÉSKEZELÉSI KÉPZÉSEINK!

Csőd- és felszámolási eljárás gyakorlata
Online követeléskezelési képzés
< INFORMÁCIÓ >

A fizetési meghagyásos és polgári peres eljárás
a hatékony végrehajtás tükrében
< INFORMÁCIÓ >

A pénzkövetelések behajtásának
hatékony jogi eszközei

< INFORMÁCIÓ >

ITT AZ ÚJ POLGÁRI PERRENDTARTÁSI TÖRVÉNY!
Jogi képzéssorozat a PKKB címzetes törvényszéki bírójával

Hogyan változott a bírósági végrehajtás szervezete ▪ Új (?) végrehajtói díjszabás, avagy a végrehajtó anyagi és kárfelelőssége ▪ A végrehajtás elrendelésével kapcsolatos gyakorlati buktatók, jogorvoslatok ▪ Mire érdemes figyelni a foganatosítás során ▪ Mit jelent a gyakorlatban a végrehajtást kérő rendelkezési joga ▪ Hogyan lehet előzetesen „megfogni” a végrehajtható vagyont ▪ Az ingatlan-végrehajtás legújabb szabályai ▪ Mikor érdemes végrehajtás megszüntetési/korlátozási pert indítani és mikor perújítsunk? ▪ A végrehajtási perek várható új szabályai a Pp módosítás tervezetében ▪ A Pp. január 1-december 31-ig hatályos új 370/B §-nak értelmezése ▪ Összevetés a végrehajtási lap visszavonásával és a záradék törlésével ▪ A végrehajtási igényperek a gyakorlatban: vigyázat, „nem működnek” a törvényi vélelmek!

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

  • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
  • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
  • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
  • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.