A pénzkövetelések behajtásának hatékony jogi eszközei – Online követeléskezelési tanfolyam


Kategóriák


mje_fsz


A
Magyar Jogászegylet Fővárosi Szervezete és a System Media közös képzése!

systemmedia_áll_kicsi

dr-kerepesy-krisztian-biroElőadónk gyakorlati oldalról közelíti meg a követeléskezelést, és annak buktatóit. Hatékonyabban, nagyobb eséllyel tudja szerződéses partnerétől behajtani és/vagy bebiztosítani pénzkövetelését. A képzés alapja az új Polgári Törvénykönyv, de kitérünk a Ptk.-n kívüli más alkalmas eszközökre is. Képzésünket jogászokon kívül cégvezetőknek, pénzügyeseknek és mindenkinek ajánljuk, akinek a gazdálkodási tevékenysége során már akadtak nehézségei a követelése behajtásával.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
2017. március 27-től 2017. december 31-ig.

A KÉPZÉS DÍJA:

 • Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

JOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

A bírósági végrehajtás
és a végrehajtási perek a gyakorlat szemszögéből
Online jogi képzés a PKKB csoportvezető bírójával

<< Jelentkezzen itt >>

A fizetési meghagyásos és polgári peres eljárás
a hatékony végrehajtás tükrében
Online képzés a PKKB csoportvezető bírójával

<< Jelentkezzen itt >>

ONLINE JOGI KÉPZÉSAJÁNLÓ

KÉSZÜLJÖN FEL IDŐBEN!

MUNKAJOG:

JOG:

KÖZBESZERZÉS:

 • Dr. Kerepesy Krisztián bíró Pesti Központi Kerületi Bíróság

TÉMAKÖRÖK: A pénztartozás az új Ptk.-ban ▪ A késedelmi kamat, a 40 EUR átalány gyakorlati kérdései ▪ A 2016. évi IX. tv. a behajtási költségátalányról ▪ Egy hatékony „védelmi vonal”: az általános szerződési feltételek (ÁSZF) ▪ Az írásbeli jognyilatkozatok jelentősége ▪ Milyen joghatása van egy e-mailnek? ▪ A pénztartozás behajtásának speciális esete: a felhatalmazó levélen alapuló inkasszó ▪ A zálogjog, kezesség, garancia gyakorlati kérdései ▪ A faktoring és az engedményezés megváltozott szabályai ▪ A tartozás-elismerés ▪ A tulajdonjog-fenntartás előnyei és buktatói ▪ A váltó: sokoldalúan praktikus és mindenki számára elérhető eszköz ▪ Eljárásjogi-alaki „biztosítékok”: a közokirat és a teljes bizonyító erejű magánokirat jelentősége a követeléskezelésben ▪ Az ideiglenes intézkedés, a biztosítási intézkedés ▪ A végrehajtási záradék előnyei ▪ Kitérő: a fizetési meghagyás, a kisértékű per gyorsított szabályai ▪ Dióhéjban az elektronikus pervitel új szabályairól ▪ Konzultáció

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

 • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

a_kepzes_menete_2017

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Win 8, Win 10.
 • NEM támogatott operációs rendszerek: Windows 95, Windows XP, – Apple operációs rendszerek
 • Támogatott böngészők: Google Chrome (Verzió: 55.0.2883.87 m), Mozilla Firefox (Verzió: 50.1.0) vagy Internet Explorer (IE 11) vagy Edge (14) böngészőben kezdje el a képzést! Opera böngésző NEM támogatott!
 • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.
 • A böngészőben a felugró (pop-up) ablakok engedélyezése!

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.