Külföldiek magyarországi foglalkoztatása – Magyarok foglalkoztatása külföldön – Online képzés


Kategóriák


SiklosMartaSzakértő előadóink bemutatják mindkét oldal adó, társadalombiztosítási és munkajogi szempontú szabályozását és felhívják a figyelmet az esetleges kockázatokra.

A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2016. december 31-ig.

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 14 900 Ft + áfa / fő

  • VÁLLALKOZÁSI SZAKIRÁNYOS KREDITPONTOS KÉPZÉST KERES? TOVÁBB >>>
  • PÉNZÜGYI SZAKIRÁNYOS KREDITPONTOS KÉPZÉST KERES? TOVÁBB >>>
  • IFRS SZAKIRÁNYOS KREDITPONTOS KÉPZÉST KERES? TOVÁBB >>>
  • ÁHT 4 KIEGÉSZÍTŐ KREDITPONTOS KÉPZÉST KERES?TOVÁBB >>>

SiklosMartaSiklós Márta könyvvizsgáló, adótanácsadó, Leitner+Leitner Tax Kft.

 

 

 

 

 

Elek-DianaElek Diána senior tanácsadó Leitner+Leitner Tax Kft.

Napjainkban a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacot erőteljes mozgás jellemzi. A munkanélküliség, a bérek reálértékének csökkenése, vagy a jobb megélhetési és szakmai lehetőségek mind hozzájárulnak a magyar munkaerő folyamatos elvándorlásához. Ugyanakkor megfigyelhető az is, hogy a külföldi vállalatok közép- és felsővezetőiket, képzett munkatársaikat küldik hazánkba munkavégzési célból. Előadóink bemutatják mindkét oldal adó, társadalombiztosítási és munkajogi szempontú szabályozását és felhívják a figyelmet az esetleges kockázatokra.

TÉMAKÖRÖK: Hazai és nemzetközi elméleti háttér bemutatása ▪ Adójogi illetőség kérdése ▪ Személyi jövedelemadó kötelezettség helyének megállapítása ▪ Nem önálló tevékenységre vonatkozó szabályok az OECD modellegyezmény alapján ▪ Kettős adóztatás elkerüléséhez alkalmazott módszerek ▪ Cafeteria juttatások értelmezése nemzetközi viszonylatban ▪ TB kötelezettség Magyarországon ▪ Koordinációs szabályozás az Európai Unióban ▪ Kiküldetés, határ menti ingázók, párhuzamos munkavégzés ▪ TB kötelezettség EU-n kívül ▪ Gyakorlati példák ▪ Adókockázatok, telephely, gazdasági munkáltató ▪ Munkajog hazai és EU szinten

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

lejatszo_kereses

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

  • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8/10
  • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.