Mit érdemes tudni a magáncsődről? – Jogi képzés dr. Kerepesy Krisztián bíróval


Helyszín
Hotel Hungaria City Center (volt Best Western Hotel Hungaria) **** (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)


Kategóriák


A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2015. augusztus 26. (szerda), 10-15-ig, regisztráció 9-tól!

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 24 900 Ft + Áfa / fő.
Svédasztalos büféebéd külön igényelhető: 2 800 Ft + Áfa /fő áron!

IGÉNYBE VEHETŐ KEDVEZMÉNYEK:

 • Amennyiben 2015. augusztus 17-ig regisztrál,
  40% KEDVEZMÉNNYEL 14 940 Ft + Áfa / fő áron,
 • amennyiben 2015. augusztus 18. és 2015. augusztus 24. között regisztrál,
  30% KEDVEZMÉNNYEL 17 430 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhet rendezvényünkre.
 • Amennyiben 2015. augusztus 21-ig egy cégtől ketten vagy kettőnél többen regisztrálnak,
  50% KEDVEZMÉNNYEL 12 450 Ft + Áfa / fő áron jelentkezhetnek a rendezvényre!

A MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE!

ONLINE KÉPZÉS:

Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő.  (Az online képzésre kedvezmény NEM vonatkozik!)

Ha nincs ideje elmenni a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A tantermi képzés kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől korlátlanul elérhető, visszanézhető.

ONLINE KÉPZÉSEINK:

 • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
 • A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.
 • Dr. Kerepesy Krisztián bíró, Pesti Központi Kerületi Bíróság
dr. Kerepesy Krisztián

dr. Kerepesy Krisztián

Előadónkról: Dr. Kerepesy Krisztián 1980-ban született, 2003-ban “summa cum laude” avatták doktorrá az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. Szakvizsgáit 2007-ben tette le “kitűnő” eredménnyel. 2003-tól fogalmazóként, 2007-től bírósági titkárként, 2009-től bíróként dolgozik. Bírói kinevezése után a Pesti Központi Kerületi Bíróságon vagyonjogi ügyeket tárgyalt, 2012. áprilisától a Közigazgatási és Igazságügyi minisztériumban az új Ptk. megalkotásáért felelős munkacsoport tagja berendelt bíróként. 2013. január 1-től a Fővárosi Törvényszékre felrendelt bíróként másodfokú bírói munkát végez.

2015. szeptember 1-én lép hatályba a magáncsődről, (a természetes személyek adósságrendezéséről) szóló új szabályozás. A képzés gyakorlati szempontból igyekszik áttekinteni, milyen lehetőségeket kap egy ilyen eljárásban a hitelező és az adós, valamint hogy hogyan zajlanak az eljárás különböző szakaszai.

Az adósságrendezési eljárás feltételei: szükséges és kizáró tényezők ▪ Az eljárás megindulása: a bíróságon kívüli adósságrendezés. Az eljárás joghatásai ▪ A bíróságon kívüli adósságrendezési megállapodás ▪ A második fázis: bírósági adósságrendezési eljárás. A bírósági eljárás feltételei ▪ A bírósági adósságrendezés: az adós és a hitelezők jogai, kötelezettségei ▪ A bírósági adósságrendezési egyezség, a bíróság döntése, végrehajtás ▪ Az adósságtörlesztési eljárás. Az adósságtörlesztési végzés és végrehajtása ▪ A mentesítési eljárás ▪ Jogorvoslatok ▪ A Családi Csődvédelmi Szolgálat. Az ARE nyilvántartás ▪ Egyes fontosabb kapcsolódó jogszabálymódosítások ▪ KONZULTÁCIÓ

Elhelyezés: Kényelmes ülőhelyekkel berendezett konferenciateremben.
Ellátás: Kávé, tea, reggeli sütemények. Svédasztalos büféebéd külön igényelhető: 2 800 Ft + Áfa /fő áron!
Jelentkezési feltételek: A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat, a SBERBANK: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra számlánk alapján szíveskedjen utalni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli büfé, az üdítő, kávé költségeit. A rendezvényeinken nyújtott étel-ital fogyasztás után a közterheket a résztvevő cégnek kell megfizetni, ezért a számlánkban a részvételi költséget megbontjuk felnőttoktatásra és az étel-ital fogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét adminisztrációs díjként számlázzuk. Amennyiben a részvétel nem kerül írásban lemondásra, a részvételi díj teljes összegét kiszámlázzuk! Résztvevőinknek a rendezvény témájában oktatási segédanyagot és jegyzetet adunk.
Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva feliratkozik a System Media hírlevelére és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt olvashat bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536.