Változások a társadalombiztosítás pénzbeli ellátásában 2016. – Online képzés az OEP szakértőjével


Kategóriák


Kreditpontos képzés

A KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2016. február 1-től 2016. december 31-ig

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 14 900 Ft + áfa / fő

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉVEL MEGSZEREZHETŐ KREDITPONTOK >>

1 kreditpont – Könyvvizsgálók

dr_bogdan_zsuzsannaDr. Bogdán Zsuzsanna főosztályvezető, Országos Egészségbiztosítási Pénztár

 

dr. Bogdán Zsuzsanna előadása

Képzésünket ajánljuk:

  • Gazdasági- , munkaügyi vezetőknek,
  • Tb. ügyintézőknek, bérszámfejtőknek,

2016-ra is tartogat változásokat a pénzbeli ellátási terület. Pontosítások, módosítások a csecsemőgondozási díjban és a gyermekgondozási díjban. Információt kapnak a gyed melletti munkavégzés új szabályairól és gyakorlati kérdésekről, hogy a mindennapi munkavégzés gördülékenyen menjen Önöknél is.

TÉMAKÖRÖK: Változások a csecsemőgondozási díj kedvezményszabályának számításánál ▪ A gyed-re jogosultság időtartamának változása ▪ A “60 napos” szabály eltörlésével a kérelmek gyakorlatban történő elbírálása ▪ A gyermek után járó csed és gyed iránti kérelem egyidejű bejelentési lehetősége ▪ A betudás szabályai az ellátások szülők közötti váltásakor, A gyermekápolási táppénz előzményre vonatkozó szabályai egyidejűleg fennálló jogviszonyok esetén ▪ Folyósítási korlát az egyes ellátások esetében ▪ Megszűnt biztosítási jogviszonyok beszámítása egyidejűleg fennálló többes jogviszonyoknál ▪ Az ügyintézési határidő a kifizetőhelyi ügyintézésben a KET szabályainak megfelelően

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

lapozz

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

Adobe Flash lejátszó:
Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse/frissítse az ingyenes szoftvert ITT:>>>

  • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
  • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.