Az új közbeszerzési szabályok gyakorlati alkalmazása – Felmerülő kérdések és megoldások – Online képzés


Kategóriák


A KÉPZÉS HATÁRIDEJE:
2016. december 31-ig

A KÉPZÉS DÍJA:
Részvételi díj: 16 900 Ft + Áfa / fő

dr. Tátrai Tünde előadása

dr. Nagy-Fribiczer Gabriella bevezetője

dr. Tátrai TündeDr. Tátrai Tünde egyetemi docens, közbeszerzési szakértő Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella közbeszerzési szakértő, európai jogi szakjogász Dr. Kardkovács és Társai Ügyvédi Iroda

Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella előadása

Előadóink elérhető online képzései:

Az új Kbt. szakmai napunk időpontjára már közel fél éve hatályos, de gyakorlatba való átültetése továbbra is sok jogalkalmazási lehetőséget vet fel. A rendezvény célja az időközben elfogadott jogszabály-módosítások bemutatása mellett a kikristályosodó jogalkalmazási irányok bemutatása, és egyes, a Kbt. alkalmazása szempontjából kiemelt jelentőségű kérdéskörök interaktív áttekintése, a Közbeszerzési Döntőbizottság gyakorlatának bemutatásával. A konferencián bemutatjuk az időközben elérhetővé váló alkalmazási segédleteket is.

Témakörök: A Kbt. 2015. november 1-jét követő újabb módosításainak áttekintése ▪ A becsült érték megállapításának egyes kérdései, a részekre bontás tilalmának új szabályai, a szabályok gyakorlati értelmezése ▪ A műszaki leírás meghatározásának egyes kérdései ▪ Az összeférhetetlenséggel kapcsolatos szabályok alkalmazása a gyakorlatban ▪ A részekre történő ajánlattétel és többváltozatú ajánlat ▪ Az egységes európai közbeszerzési dokumentum alkalmazásának kérdései ▪ Módosított alkalmassági előírások a Kbt.-ben és a végrehajtási rendeletben ▪ Kiigazított hiánypótlási, módosított aránytalanul alacsony árra vonatkozó szabályok ▪ Az elbírálás és az értékelés ▪ A nemzeti eljárásrend alkalmazásának részletszabályai, egyes kérdései ▪ Közbeszerzési szerződések új szabályai: a szerződés teljesítése, szerződésmódosítás és az ellenőrzés szabályai ▪ A beszerzési módszerek alkalmazása ▪ Az új eljárástípusok a gyakorlatban

 

Ha nincs ideje részt venni személyesen a rendezvényre, akkor válassza ONLINE KÉPZÉSÜNKET!

A rendezvény kép-, hang- és szakmai anyagából ONLINE KÉPZÉST készítünk, amely a tantermi képzést követő hét hétfőjétől oktatási portálunkon tud megnézni. A képzés felhasználónév és jelszóval elérhető, amit az ONLINE KÉPZÉSRE való regisztráció után osztunk ki. A speciális videó szimulálja a tantermi képzést, ahol a bontott képernyőn az előadó magyarázza a háttérben a szakmai anyagot. A videoanyag diánként (slide) kereshető!

Oktatási portálunk címe: http://e-systemmedia.hu/moodle

ELŐNYEI:

  • Korlátlan hozzáférés, többször visszanézhető.
  • Oktatási portálunkon keresztül világ bármelyik pontjáról elérhetőek internet kapcsolattal rendelkező számítógépről, korlátlanul a nap 24 órájában.
  • Tematizálás és kereshetőség. A rendezvényekről készült kép- és hanganyag modulokba rendezve, speciális video formátumban jelennek meg, ahol a videofilmek és a filmen belüli anyagrészek, tematikusan, témakörökre bontva kereshetőek.

lapozz

A jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A visszaigazoló e-mailhez csatolt DÍJBEKÉRŐT kérjük a fizetési határidőig kiegyenlíteni szíveskedjenek. A részvételi díjat a SBERBANK Magyarország Zrt.: 14100237-10421849-01000004 számlaszámra, számlánk alapján szíveskedjen utalni. Oktatási segédanyagot biztosítunk .pdf formátumban. Az legkedvezményesebb online jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező hozzájárul, hogy adatait megadva, feliratkozik a System Media hírlevelére, és elfogadja a System Media Kft. adatkezelési szabályzatát. Az adatkezelési szabályzatról itt bővebben: >>>
FMK nyilvántartási számunk: 00126-2010
Intézmény akkreditációs lajstromszámunk: AL-2536

Technikai követelmények:

Adobe Flash lejátszó:
Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval, akkor kérjük telepítse/frissítse az ingyenes szoftvert ITT:>>>

  • Támogatott platformok: Windows XP/Vista/7/8,
  • Támogatott böngészők: GOOGLE CHROME ajánlott!, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
  • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése.

Hálózati követelmény: Minimálisan 1MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használja. A tananyagok mobil eszközökön való megtekintése nem támogatott! A mobil eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.